ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Μπορούμε πεντάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Χρήστος Δώνης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μετά την επικράτηση κόντρα στην Κέρκυρα.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού με 4-0 επί της Κέρκυρας. Ο Χρήστος Δώνης πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ βοηθώντας τους πράσινους να φτάσουν στην επικράτηση. Ο μέσος του Παναθηναϊκού που στα τελευταία ματς παίζει ως σέντερ φορ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, για τη νέα του θέση και τη συνέχεια των πράσινων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για το ότι ανταποκρίθηκε ιδανικά στη θέση του σέντερ φορ: "Νομίζω ότι σήμερα προσπάθησα και έδειξα κάποια στοιχεία που αρέσουν στον προπονητή μου, από αυτά που θέλει να κάνω μέσα στο γήπεδο. Τα έχω δουλέψει στην προπόνηση και αρκετά από αυτά μου βγήκαν. Θα μπορούσα να έχω σκοράρει και άλλη μία ή δύο φορές και είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας και μετά για το γκολ που πέτυχα".

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί και στην Κ20 ως σέντερ φορ: "Όσο πιο πολύ παίζεις στην ίδια θέση, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση παίρνεις. Έτσι κι εγώ, όσο παίρνω παιχνίδια τόσο καλύτερα θα είναι για μένα".

Για το αν ήταν πιο λειτουργικό το σχήμα του Παναθηναϊκού με περισσότερους μεσοεπιθετικούς: "Όταν βάζεις τέσσερα γκολ και καταφέρνεις να μην δεχτείς κανένα, είναι πολύ σημαντικό. Παίξαμε όλοι καλή άμυνα και είχαμε αποτελεσματικότητα, η οποία μας έλειψε από προηγούμενα παιχνίδια".

Για το κομμάτι που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάνει νίκη εκτός έδρας: " Όλα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση. Όλοι πρέπει να δίνουν το 100% και με τις νίκες θα έρθει και η αυτοπεποίθηση που ψάχνουμε".

Για το ποιος μπορεί να είναι ο ρεαλιστικός στόχο της ομάδας: "Φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, αν όχι η δυσκολότερη. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά στη βαθμολογία".

Για το αν μπορεί να είναι στην πεντάδα ο Παναθηναϊκός: "Σίγουρα το θέλουμε, όλοι το ψάχνουμε. Αν κερδίζουμε και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, στο τέλος θα είμαστε σε καλή θέση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ