ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αντβέρπ και περιμένει συνεχή βελτίωση από την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από την Αντβέρπ στο δεύτερο φιλικό του αλλά ο Γιώργος Δώνης είδε πράγματα για οποία μπορεί να είναι ευχαριστημένος.

Όπως επίσης και πράγματα που δεν του άρεσαν, όπως τα λάθη στην άμυνα. Ο 49χρονος προπονητής είναι σίγουρος ότι όσο περνάει ο χρόνος ο Παναθηναϊκός θα γίνεται καλύτερος.

Χαρακτηριστικά ο Δώνης σημείωσε:

"Το βασικό είναι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε συμπεράσματα στο πως λειτουργεί η ομάδα. Είναι αλήθεια ότι περίμενα πως σε αυτό το φιλικό παιχνίδι θα ήμασταν περισσότερο κουρασμένοι απ' ότι στο πρώτο γιατί έχουν δουλέψει αρκετά καλά τα παιδιά και έχουν βαρύνει τα πόδια.

Από την άλλη και σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν δεμένοι μεσοαμυντικά μετά τα πρώτα 12-14 λεπτά αρχίσαμε και είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο να χτίσουμε το παιχνίδι μας, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, και αρχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές βλέπω ότι τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν και επιθετικά αλλά και στην αμυντική μας λειτουργία αυτά που κάνουν στην προπόνηση. Σίγουρα η κούραση σε κάποια πράγματα παίζει το ρόλο της.

Είναι ένα κομμάτι που θα έλεγα ότι πρέπει όσο περνάει ο καιρός που θα είμαστε και καλοί στο 3-4-3, καλοί από θέμα δυνάμεων, δυνατοί στις μονομαχίες να αποφύγουμε γκολ που προέρχονται από φάσεις που μπορείς να τις αντιμετωπίσεις εύκολα. Το ίδιο έγινε και με την Άλκμααρ, ήταν εύκολες φάσεις τα γκολ που δεχθήκαμε αλλά και σήμερα".

Για τα λάθη που προέρχονται τα γκολ και αν είναι φυσιολογικό λόγω της μη αφομοίωσης ακόμα του συστήματος:
"Όχι δεν το θεωρώ φυσιολογικό γιατί όταν αφορά μια μονομαχία στον αέρα και πηδάνε δυο παίκτες αντί να πηδήξει ένας στη μπάλα με συνέπεια να μην υπάρχει κάλυψη μπορεί να οφείλεται στη κούραση και το μυαλό να μην λειτουργεί σωστά αλλά είναι ένα κομμάτι που οι τρεις κεντρικοί μας αμυντικοί, όποιοι και αν είναι, είτε είναι νέοι σε ηλικία, είτε έμπειροι είναι βασικό για το δικό μας το παιχνίδι να λειτουργήσουν σωστά και νομίζω πως με το πέρασμα του χρόνου θα τα καταφέρουμε".

Για τον Χατζηθεοδωρίδη που έκανε ντεμπούτο και αν είναι έτοιμος:
"Ναι γιατί έκανε προετοιμασία, είχε παίξει και σε δυο φιλικά παιχνίδια, του είχα πει ότι θα παίξει 20 λεπτά, αλλά έπαιξε περισσότερο λόγω του τραυματισμού τον Ινσούα. Έχουμε καλό κλίμα, θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ