ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Από την αρχή στα δύσκολα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης εξήγησε για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η Άλκμααρ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του.

Αρκετοί εξέφρασαν την απορία τους για το ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε έναν τόσο δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο όπως η Άλκμααρ, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του. Κυρίως, επειδή το φετινό ρόστερ έχει πολλές ελλείψεις και η ολλανδική ομάδα είναι πιο έτοιμη.

Ο Γιώργος Δώνης εξήγησε το σκεπτικό της επιλογής του και τόνισε ότι ήθελε να βάλει τους ποδοσφαιριστές του σε ανταγωνιστικές συνθήκες από τις πρώτες μέρες. Συγκεκριμένα, ανέφερε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλκμααρ με 2-0:

"Μετά το 75', η ομάδα έπαιζε με τις ακαδημίες της. Η επιλογή των φιλικών μόνο τυχαία δεν ήταν. Το να επιλέξεις χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο είναι το εύκολο. Στόχος είναι από την αρχή και οι έμπειροι και τα νέα παιδιά να αντιμετωπίσουν δύσκολους αντιπάλους. Να μπουν από την αρχή στα δυσκολα".

Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός έκλεισε τέταρτο φιλικό παιχνίδι κατά την παραμονή του στην Ολλανδία. Στις 25 Ιουλίου στις 20:30 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει τη Γκόες, που αγωνίζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία της χώρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ