ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολα στο Περιστέρι οι Μολέντο και Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμφίβολοι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο είναι οι Μολέντο και Γιόχανσον, ενώ ο Μολίνς μπήκε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Από μεσοαμυντικούς κινδυνεύει να ξεμείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει του σαββατιάτικου (25/11) παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Μετά τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ουσμάν Κουλιμπαλί που δεν υπολογίζονται, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο Ματίας Γιόχανσον.

Η πληγή στο μέτωπο του Βραζιλιάνου στόπερ δεν έχει επουλωθεί και λογικά, ο ποδοσφαιριστής θα προφυλαχθεί. Διότι το σημείο είναι επίφοβο να ανοίξει ξανά και να προκαλέσει νέες ζαλάδες στον Μολέντο, κάτι που όλοι θέλουν να αποφευχθεί.

Ο Σουηδός δεξιός μπακ εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο και την Παρασκευή (24/11) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να ελεγχθεί ο τραυματισμός. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης θα εξαρτηθεί η διαχείριση του Γιόχανσον, με τον Ουζουνίδη να περιμένει γιατί σε περίπτωση μη συμμετοχής του παίκτη, πρέπει να βρει υπηρεσιακή λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Τουλάχιστον, ο Γκιγέρμο Μολίνς προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη για το Περιστέρι. Το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικοτακτικής με μπάλα, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Κότσαρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ