ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας

Δύο συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας
Brøndby Stadion Μπρόντμπι γήπεδο

Οι εκπρόσωποι της Μπρόντμπι και του Παναθηναϊκού θα συναντηθούν το απόγευμα (24/8) για να συζητήσουν τα μέτρα ασφαλείας στο Brondby Stadion.

Στο περιθώριο της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπρόντμπι, θα διεξαχθεί σήμερα (24/8) το απόγευμα η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο Brondby Stadion. Παρόντες θα είναι οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων και οι αξιωματούχοι της UEFA και θα συζητήσουν για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δίνει μεγάλη σημασία στην αποφυγή επεισοδίων και προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα καταβληθεί κάθε αναγκαία προσπάθεια, όρισε ως επιπρόσθετο security officer τον Ουαλό Γουέιν Νάς. Πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος στον τομέα της ασφάλειας και είχε υπ’ ευθύνη του την ακεραιότητα της αποστολής της Ουαλίας στο Euro 2016.

O Νας αναμένει την ενημέρωση των αρμοδίων της Μπρόντμπι για τα μέτρα που θα ληφθούν από τους ίδιους και από της Αστυνομίας της Κοπεγχάγης και φυσικά ο ίδιος θα επιτηρήσει την εφαρμογή τους. Το οριστικό πλάνο για την ασφάλεια του ματς θα αποφασιστεί στη δεύτερη σύσκεψη που θα διενεργηθεί, το πρωί της Πέμπτης (25/8).

Η προπώληση των εισιτηρίων

Μέχρι στιγμής η προπώληση των εισιτηρίων από τους οπαδούς της Μπρόντμπι έχει ξεπεράσει τις 12.000 και εκτιμάται πως στις εξέδρες θα βρεθούν περισσότεροι από 15.000 θεατές. Όσο για τους Έλληνες, υπολογίζεται πως περίπου 150-200 θα συμπαρασταθούν στον Παναθηναϊκό, προερχόμενοι από τη Δανία, τη Γερμανία και τις γύρω χώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ