ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο οι "λαβωμένοι"

Δύο οι "λαβωμένοι"
INTIME SPORTS

Οι Κλωναρίδης και Νάνο δεν γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (6/7), επειδή αισθάνονται ενοχλήσεις μετά το φιλικό με την Άρνεμ. Συνεχίζουν τα προγράμματα τους οι Εσιέν, Στιλ.

Οι παρενέργειες από την ένταση της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι σύνηθες φαινόμενα σε όλες τις ομάδες και ο Παναθηναϊκός της σεζόν 2015 - 2016 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μετά το φιλικό με την Άρνεμ την Κυριακή (5/7), στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (6/7) στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, υπήρξαν δύο ποδοσφαιριστές με ενοχλήσεις.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ, ο Νάνο γυμνάστηκε ατομικά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, διότι, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Επίσης, τα ειδικά προγράμματα τους συνεχίζουν οι Εσιέν και Στιλ, ώστε, να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως κυκλική προπόνηση με σταθμούς (άλματα, έκρηξη, δύναμη) και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Η επόμενη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού θα γίνει στις 17:30 το απόγευμα τοπική ώρα, την ίδια ημέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ