ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δύο ελληνικές προτάσεις για τον Αρμεντέρος"

"Δύο ελληνικές προτάσεις για τον Αρμεντέρος"

Η σουηδική ιστοσελίδα "Aftonbladet" φιλοξένησε δηλώσεις του μάνατζερ του Σαμουέλ Αρμεντέρος, ο οποίος σχολίασε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκoύ για τον 27χρονο επιθετικό, που αποκάλυψε το Sport24.gr και αναφέρθηκε στα δεδομένα της υπόθεσης.

Στην έμμεση επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Σάμουελ Αρμεντέρος προχώρησε ο ατζέντης του, Φρέντρικ Ρισπ. Ο Ολλανδός μάνατζερ μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα "Aftonbladet", μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του θέματος από το Sport24.gr.

Η ιστοσελίδα αναπαρήγαγε την είδηση, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός προορίζει τον Αρμεντέρος για την αντικατάσταση του Μάρκους Μπεργκ. Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ερώτημα είναι εάν θα καταφέρει να καλύψει τις απαιτήσεις της Χέρακλες, με την οποία ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2018.

Στο μεταξύ, ο Ρισπ δεν κατονόμασε τον Παναθηναϊκό και ενέπλεξε στην εξίσωση άλλη μία ελληνική ομάδα. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι για να αναδείξει το θέμα η "Aftonbladet" τσέκαρε την πληροφορία μέσω του Ολλανδού ατζέντη κατά την επικοινωνία τους.

"Υπάρχουν δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σάμουελ. Μπορώ να το επιβεβαιώσω" ανέφερε ο Ρισπ στις δηλώσεις του. Έπειτα, ρωτήθηκε για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα και αν φοβίζουν τον πελάτη του.

"Δεν είναι το καλύτερο, αλλά αυτό εξαρτάται από το τι μπορείς να πάρεις ως εγγυήσεις. Μπορείς να επιλέξεις μια ομάδα που δίνει λιγότερα, αλλά στην ώρα της" απάντησε ο Ρισπ, αφήνοντας αρκετές πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Αρμεντέρος και του Παναθηναϊκού.

Ακόμα, η "Aftonbladet" ανέφερε ότι η Χέρακλες απέρριψε πρόταση ύψους 1,25 εκατομμυρίων ευρώ (12 εκατομμύρια κορώνες Σουηδίας) για τον 27χρονο Σουηδό επιθετικό και απαιτεί 2 εκατομμύρια ευρώ (20 εκατομμύρια κορώνες Σουηδίας) για να τον παραχωρήσει.

Αναμφίβολα, ο Αρμεντέρος είναι ένας ακριβός επιθετικός και συνάμα από τους πιο αξιόλογους στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η απόκτηση του είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ