ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο εκατ. ευρώ θα πάρει στην Κίνα ο Μπουμάλ

Δύο εκατ. ευρώ θα πάρει στην Κίνα ο Μπουμάλ
Μπουμάλ, Liaoning FC

Ανακοινώθηκε από την Liaoning της Κίνας η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος θα πάρει 2 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 1,5 έτους! Όλες οι λεπτομέρειες του deal.

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο 28χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο στην Liaoning, ομάδα πρώτης κατηγορίας (αυτή τη στιγμή είναι 13η ύστερα από 15 παιχνίδια).

Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού θα πάρει 2 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 1,5 έτους (η συνεργασία με τους Κινέζους εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2018). Ο Αφρικανός είναι ήδη στην πόλη Shenyang, η οποία είναι κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

Ο Μπουμάλ "χάρισε" το ποσό των 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2018), για να πάρει μεταγραφή στην Liaoning. Παρότι είχε πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, οι εκπρόσωποί του και ο ίδιος δελεάστηκαν από τα χρήματα των Κινέζων.

Το ενδιαφέρον της Liaoning για τον Μπουμάλ υπήρχε εδώ και καιρό. Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής συζητήθηκαν στις 13 Ιουνίου, στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής Καμερούν με την Κολομβία, στο Getafe (προάστιο της Μαδρίτης).

Ο Μπουμάλ πήγε στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016. Εκείνο το εξάμηνο έπαιξε σε 17 ματς και σημείωσε 1 γκολ. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σε 20 παιχνίδια έβαλε δύο τέρματα. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε για τον Παναιτωλικό και ακολούθησαν Λεβαδειακός, Ηρακλής Ψαχνών και Πανιώνιος.

Είναι ο δέκατος παίκτης που λύνει τη συνεργασία του αυτό το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό, μετά τους Λέτο, Μέστο, Κοτσόλη, Μαρινάκη, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Εμποκού, Χουχούμη, Ατζαγκούν. Έπονται οι Γουακάσο, Π. Βλαχοδήμος.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ