ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο δοκιμές από τον Ουζουνίδη για τη μεσαία γραμμή

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουζουνίδης θα επιλέξει έναν εκ των Λουντ ή Ρέις για την αντικατάσταση του Σιλά και ανάλογα θα αποφασίσει για το σύστημα του Παναθηναϊκού.

Η ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ροντρίγκο Μολέντο δεν αναπροσαρμόζει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Γιώργος Κουτρουμπής θα καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, δίπλα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Το πρόβλημα εστιάζεται στη θέση "6", λόγω της απώλειας του Γιακούκα Σιλά. Ο Ουζουνίδης έκανε δύο δοκιμές στην προπόνηση της Πέμπτης (19/9), για ένα πιο αμυντικογενές και ένα πιο επιθετικογενές σχήμα.

Στην πιο τολμηρή εκδοχή της τριάδας στη μεσαία γραμμή, γύρισε αμυντικό χαφ τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τοποθέτησε εσωτερικούς χαφ τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ και τον Ρόμπιν Λουντ. Ο Φιλανδός μετακινήθηκε, ώστε να μπει ως αριστερός εξτρέμ ο Άντονι Μουνιέ, ο οποίος λειτουργεί ως επιθετικό.

Στη συντηρητική προσέγγιση, ο Νούνο Ρέις παίρνει τη θέση του Σιλά, ως δεύτερος "κόφτης" στο πλευρό του Κουρμπέλη και ο Χίλιεμαρκ διατηρεί θέση επιτελικού μέσου. Όσο για τον Λουντ, διατηρείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Τουλάχιστον, ο Χρήστος Δώνης αποθεραπεύτηκε και θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη ως μία επιπλέον εναλλακτική λύση. Διότι ο Φάνης Τζανδάρης τραυματίστηκε εκ νέου και δεν υπολογίζεται προς το παρόν.

Στις εναπομείνασες θέσεις δεν υπάρχουν εκκρεμότητες... Ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, δεξιά και αριστερά στην άμυνα θα παίξουν οι Κουλιμπαλί και Χουλτ, ο Βιγιαφάνιες θα είναι ο δεξιός εξτρέμ και ο Μολίνς ο επιθετικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ