ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δουλειά στις στατικές φάσεις στον Παναθηναϊκό

Δουλειά στις στατικές φάσεις στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε αρκετά πάνω στις στημένες φάσεις θέλοντας να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Πολύ πιο «χαλαρή» ήταν η προπόνηση των «πράσινων» το πρωί της Κυριακής (3/7) στο Τέχελεν, δεδομένου ότι το απόγευμα ακολουθεί και το (δεύτερο) φιλικό με την ερασιτεχνική Σιλφόλντε και ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε οι παίκτες του να είναι σαφώς πιο «φρέσκοι».

ΤΕΧΕΛΕΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Μετά το αρχικό ζέσταμα ο Ιταλός τεχνικός πήρε τους παίκτες στο διπλανό γήπεδο για να δουλέψουν πάνω στις στατικές φάσεις

Χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ, τους «επιθετικούς» και τους «αμυντικούς»: Οι «πορτοκαλί» (αμυντικοί) ήταν οι: Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Λουντ, Αμπεΐντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο, Χουλτ. Οι «πράσινοι» όλοι οι υπόλοιποι, ενώ τα φάουλ εκτελούσαν οι Λέτο, Νάνο, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες.

Ο Στραματσόνι φώναζε στους βασικούς στόπερ Μολέντο, Ιβανόφ «δεν σας άκουσα» ζητώντας να καθοδηγούν και να φωνάζουν σ’ όλη την υπόλοιπη άμυνα στα χτυπήματα των αντιπάλων.

Επίσης ζητούσε καλύτερα χτυπήματα στις εκτελέσεις των φάουλ και των κόρνερ. Κάποια στιγμή δε, έκανε παρατηρήσεις στον Χουλτ λέγοντάς του «…Νίκλας, εσύ βλέπεις τι γίνεται στην πλευρά σου. Αν δεις ότι έχεις δύο παίκτες και είσαι μόνος, φωνάζεις στην υπόλοιπη άμυνα να σε καλύψει, να έρθει στήριγμα στο μαρκάρισμα».

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μετά από 40 λεπτά με «κορόιδο» 5 εναντίον 2, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να επιστρέφουν με τα ποδήλατα στο ξενοδοχείοChateauBilderbergακριβώς την ώρα που ξεκινούσε δυνατή βροχή.

Τέλος, να επισημάνουμε πως το πρωί ο Γιώργος Κουτρουμπής έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ ο Μπουμάλ γυμνάστηκε μόνος του, αφού έχει ακόμη μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Δουλειά στις στατικές φάσεις στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ