ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμή με Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης από τον Φάμπρι

Δοκιμή με Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης από τον Φάμπρι
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά δοκιμάζοντας τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Δοκιμών συνέχεια στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την ενδεκάδα του Τριφυλλιού στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά με τον Φάμπρι να δείχνει ότι ακόμα ψάχνεται για το αρχικό σχήμα των πράσινων στο ματς με τους Κρητικούς.

Ο Ισπανός τεχνικός την Τετάρτη δοκίμασε τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης και χρησιμοποίησε τους πράσινους σε σύστημα 4-2-3-1 σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες όπου έβαζε συνέχεια τον Φιγκερόα με τον Ισπανό ως δίδυμο στην επίθεση.

Ο Φάμπρι δοκίμασε και πάλι το 4-2-3-1, που παίζει κατά κόρον φέτος ο Παναθηναϊκός έχοντας στο τέρμα τον Καρνέζη, στα δεξιά τον Σπυρόπουλο και αριστερά τον Μαρίνο αντί του Χουχούμη ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Τριανταφυλλόπουλος και Μπουμσόνγκ.

Τα δυο αμυντικά χαφ μπροστά τους ήταν ο Βιτόλο με τον Ζέκα ενώ στην τριάδα της επίθεσης λόγω της απουσίας του Σισοκό χρησιμοποιήθηκε ο Εσπάρθα στα δεξιά με τον Μαυρία στα αριστερά και στο κέντρο ο Καζιγιάμα.

Στην κορυφή της επίθεσης αρχικά ξεκίνησε ο Τοτσέ και εν συνεχεία αγωνίστηκε και ο Φιγκερόα. Πότε ο ένας όμως και πότε ο άλλος όχι και οι δυο μαζί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ