ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Τούντορ

Δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Τούντορ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport24.gr, ο 19χρονος Κροάτης δεξιός μπακ-χαφ, Φραν Τούντορ, βρίσκεται στην Αθήνα, θα περάσει από το μικροσκόπιο του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού και εφόσον πείσει, θα αποκτηθεί.

Δίχτυα στην αγορά της Κροατίας έχει απλώσει για τα καλά ο Παναθηναϊκός, αφού εκτός από ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, με όνομα, βαρύ βιογραφικό και αξία όπως οι Πράνιτς, Σίλντεφελντ και Πέτριτς, αναζητά ταυτόχρονα και ταλέντα ικανά να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport24.gr, από την Κυριακή βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού ο 19χρονος δεξιός μπακ - χαφ, Φραν Τούντορ και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το μικροσκόπιο του προπονητικού επιτελείου.

Ο Τούντορ μετέβη τη Δευτέρα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ενώ την Τρίτη θα προπονηθεί με τους Νέους, ελέω και του ρεπό που έχει παραχωρήσει ο Γιάννης Αναστασίου στους Άνδρες.

Θα μείνει για μία εβδομάδα στη χώρα μας, προκειμένου να αξιολογηθεί και να δικαιώσει τις καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν από την Κροατία. Ο 19χρονος αμυντικός θεωρείται μία πολύ καλή περίπτωση στην πατρίδα του και εφόσον πείσει και του προταθεί συμβόλαιο, αυτόματα θα έχει κερδίσει μία θέση στο ρόστερ.

Δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Τούντορ

Διεθνής με την U19

Ο Φραν Τούντορ αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της ΝΚ Ζάγκρεμπ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πριν από 2 εβδομάδες. Έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Ζάγκρεμπ, έχει ύψος 1.72μ. και καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ, αλλά και του αριστερού εφόσον απαιτηθεί από τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Με τις καλές εμφανίσεις του στη διάρκεια του 2013 κλήθηκε στην Κροατία U19 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 30 Απριλίου, στην ήττα με 2-1 από την Τσεχία.

Προ 15 ημερών αποδεσμεύτηκε από την ΝΚ Ζάγκρεμπ, αφού δεν τα βρήκε στις διαπραγματεύσεις μαζί της για ένα επαγγελματικό συμβόλαιο και αμέσως μετά, του παρουσιάστηκε η προοπτική της δοκιμής στον Παναθηναϊκό. Ο Τούντορ την αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και προγραμμάτισε την άφιξη του στην Αθήνα.

Με τις ευλογίες του Πράνιτς

Ο Ντανιέλ Πράνιτς γνωρίζει προσωπικά τον 19χρονο ποδοσφαιριστή και όταν ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την αξία του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ο λόγος του προσμετρήθηκε θετικά στις καλές πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για τον Φραν Τούντορ και ήταν μία επιπλέον αιτία για να κληθεί για δοκιμή.

Προτού τον προσεγγίσουν, στον Παναθηναϊκό απευθύνθηκαν και σε άλλους γνώστες του κροατικού ποδοσφαίρου και έλαβαν καλές απόψεις τις ικανότητες του, τις προοπτικές του, αλλά και τον χαρακτήρα του. Στην Κροατία τον εκτιμούν ως έναν εξελίξιμο ακραίο μπακ, ο οποίος μπορεί να πετύχει μία σημαντική καριέρα.

Δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Τούντορ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ