ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκίμασε διεθνή Αμερικανό ο Παναθηναϊκός

Δοκίμασε διεθνή Αμερικανό ο Παναθηναϊκός

Ο 19χρονος διεθνής Αμερικανός Μπέντζαμιν Λόπεζ δοκιμάζεται από τους Νέους του Παναθηναϊκού. Πέτυχε δυο γκολ σε φιλικό των Νέων στον Αστακό. Διαβάστε αποκλειστικά στο Sport24 τα πάντα για τον νεαρό άσσο. (VIDEO)

Στον Αστακό για να δώσει φιλικό με την Αναγέννηση Αστακού η οποία ανέβηκε φέτος κατηγορία βρέθηκε το Σάββατο το πρωί η ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν με 8-3 επί ενός αντιπάλου όχι και τόσο ισχυρού αλλά το νέο για το τριφύλλι είναι η παρουσία του διεθνή Αμερικανού Μπέντζαμιν (Μπέντζι) Λόπεζ (δεξιά στην φωτογραφία) στους πράσινους.

Δοκίμασε διεθνή Αμερικανό ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr ο διεθνής με την U-20 Εθνική ομάδα της Αμερικής βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μια εβδομάδα και παίρνει καθημερινά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας Νέων όπου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Το Σάββατο το πρωί αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και σκόραρε δυο από τα οχτώ τέρματα των πράσινων δείχνοντας και πάλι καλά στοιχεία.

Η δοκιμή του ολοκληρώθηκε και ο Λόπεζ αναμένεται την Κυριακή να πάρει τον δρόμο της επιστροφής με τους πράσινους να αποφασίζουν τις επόμενες μέρες και να εισηγούνται την απόκτηση του η μη.

Δοκίμασε διεθνή Αμερικανό ο Παναθηναϊκός

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να δοκιμαστούν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στους πράσινους από χώρες της Αφρικής κυρίως καθώς στο τριφύλλι ψάχνουν να βρουν ταλέντα τα οποία θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν και να τους ενισχύσουν.

Ποιος είναι ο Μπέντζαμιν Λόπεζ

Ο Μπέντζαμιν Λόπεζ γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1995 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεαλ Σολ Λέικ τον Νοέμβριο του 2011 και τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που προήχθη από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα.

Ο Λόπεζ δεν κατάφερε να παίξει σε κάποιο επίσημο ματς στο MLS την περσινή σεζόν και έκανε κάποιες εμφανίσεις με την ομάδα των ρεζέρβων.

Είναι διεθνής τόσο με την U-18 της Εθνικής Αμερικής όσο και με την U-20 όπου κλήθηκε πρόσφατος και συγκεκριμένα τον Απρίλιο για να πάρει μέρος σε τουρνουά που διεξήχθη στο Σαν Ντιέγκο. Αγωνίστηκε μάλιστα ως βασικός στο παιχνίδι με την Άιντρακτ Φρανκφούρτης και σκόραρε το πρώτο γκολ της Εθνικής του ομάδας το οποίο μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ