ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δόκιμασε Ρινάλντι στην επίθεση

Δόκιμασε Ρινάλντι στην επίθεση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 3-5-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έδειξε επιθετικό δίδυμο τους Ρινάλντι - Ιμπάρμπο.

Μία έκπληξη επιφύλαξε ο Αντρέα Στραματσόνι στη δοκιμή που πραγματοποίησε το Σάββατο (5/11), στο δίτερμα της προπόνησης. Ο Ιταλός προπονητής διατήρησε τους τρεις στόπερ, όπως είχε δοκιμάσει την Παρασκευή, αλλά τοποθέτησε δεύτερο επιθετικό, μεταβάλλοντας το σύστημα σε 3-5-2!

Ο Ιμπάρμπο παρέμεινε στην επίθεση, αλλά είχε παρτενέρ τον Λαουτάρο Ρινάλντι, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δίδυμο! Φαίνεται πως ο Στραματσόνι καταλήγει ότι ο Κολομβιανός χρειάζεται έναν παίκτη δίπλα του, αφού αποδίδει καλύτερα σε ελεύθερο ρόλο και θα δώσει ευκαιρία στον Αργεντινό στράικερ.

Κατά τ' άλλα, ο Στιλ ήταν στην εστία, οι Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ ήταν οι τρεις στόπερ (δεν υπάρχει άλλος), ο Ζέκα είχε ρόλο αμυντικού χαφ και τον πλαισίωσαν ως εσωτερικοί χαφ ο Βιγιαφάνιες και Γουακάσο. Ο Λεντέσμα δεν κρίνεται έτοιμος για βασικός, αλλά η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Στα άκρα, ο Μέστο ήταν ο δεξιός μπακ-χαφ και ο Χουχούμης ο αριστερός. Ο Ιταλός προτιμάται του Κουλιμπακί λόγω εμπειρίας, ενώ ο Αφρικανός είχε ενοχλήσεις από το ματς με τη Σταντάρ. Όσο για τον Χουχούμη, ο ρυθμός που έχει αποκτήσει σε συνδυασμό με την απραξία του Χουλτ, τον διατηρούν βασικό.

Ο Λέτο θα είναι αναπληρωματικός, αφού αγωνίστηκε πολλά λεπτά σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια (Ηρακλής, Σταντάρ) και η χονδροπάθεια στο γόνατο τον επιβαρύνει αρκετά.

Πάντως, στη σκέψη του Στραματσόνι υπάρχει και το 3-6-1 που δοκίμασε την Παρασκευή (4/11), ωστόσο το θεωρεί υπερβολικά αμυντικογενές, με βάση το σκάουτινγκ που έκανε στον αντίπαλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ