ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίτερμα με ωραία γκολ στην απογευματινή προπόνηση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι "πράσινοι" επικράτησαν 2-1 των "άσπρων", όμως οι δεύτεροι έχουν το προβάδισμα για να παίξουν στο φιλικό με την Κορτράικ.

Δίτερμα περιλάμβανε και η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (10/7), χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν ο Ουζουνίδης έδειξε τα πλάνα του για το φιλικό της Τρίτης (11/7) με την Κορτράικ…

ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους "άσπρους" και τους "πράσινους". Τους "άσπρους" απάρτιζαν οι Στιλ, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Χουλτ, Μπουζούκης, Ζέκα, Ρέις, Λουντ, Άλτμαν και Ρινάλντι. Τους "πράσινους" οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Τελάντερ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Στάικος, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Μολίνς.

Οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Κουλιμπαλί έξω από την περιοχή, μετά από «στρώσιμο» του Στάικου. Οι "άσπροι" ισοφάρισαν προσωρινά με κεφαλιά του Ρινάλντι, μετά από σέντρα του Χουλτ, όμως ο Κουρμπέλης έδωσε τη νίκη στους "πράσινους" με σουτ από το πέναλτι, μετά από δοκάρι του Χατζηγιοβάνη.

Η ένδειξη ότι οι "άσπροι" αποτελούν τους βασικούς για το φιλικό με την Κορτράικ, δόθηκε από τις στατικές φάσεις. Αυτοί είχαν ρόλους επιτιθέμενου και οι "πράσινοι" ήταν οι αμυνόμενοι, με τον Άλτμαν να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι επιτιθέμενοι στην ίδια άσκηση, άρχισαν στο ματς με την Ολεξαντρίγια. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο ότι τελικά ο Ουζουνίδης θα επιλέξει κατ’ αυτό τον τρόπο.

Μετά το δίτερμα, οι παίκτες του Τριφυλλιού δούλεψαν στα τελειώματα, με σέντρες και έκλεισαν με ατομική προπόνηση βελτίωσης, ενώ στην αρχή της προπόνησης έκαναν τρέξιμο, διατάσεις, ασκήσεις με τη μπάλα και κορόιδο σε δύο γκρουπ. Ο Βιγιαφάνιες δεν προπονήθηκε και ο Εμμανουηλίδης γυμνάστηκε ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ