ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίτερμα με τους Νέους

Δίτερμα με τους Νέους

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" την Κυριακή, καθώς είχαν δίτερμα με τους Νέους. Δεν ενδιαφέρει ο Κάτσαρ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν το πρωί της Κυριακής οικογενειακό διπλό, το οποίο είχε διάρκεια τρία 20λεπτα και έληξε με 2-1, απέναντι στην ομάδα Κ20 του Συλλόγου.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ντίνας και Νιούμαν, ενώ για τους Νέους σκόραρε ο Χατζηγιοβάννης με τον νεαρό άσο να γίνετε αποδέκτης μιας πολύ ωραίας μπαλιάς από τον Μυρθιανό και να νικάει με απευθείας βολέ τον Κοτσόλη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα των Νέων. Εν συνεχεία οι παίκτες της πρώτης ομάδας με τα δυο γκολ τους γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τη φιλική αυτή νίκη.

Η σύνθεση της πρώτης ομάδας: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Σταματάκης, Μπούι, Νιούμαν (40’ Σερβιλάκης), Ντίνας, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.

Η σύνθεση των Νέων: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Ζούλης, Αθανασόπουλος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Τζανουλίνος, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης, Σιλβεστρίδης.

Από την πρώτη ομάδα πολύ καλή απόδοση είχαν οι Νάνο, Κουτρουμπής και Σταματάκης.

Απουσίασαν οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ, Μπερίσα, Δώνης, Μαυρίας, Χουχούμης και Κότσαρης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως και οι Ζέκα, Πέτριτς και Ταυλαρίδης, που έχουν άδεια, ενώ ο Νίνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Στιλ, Μπούρμπος προπονήθηκαν ατομικά.

Δεν απασχολεί ο Κάτσαρ

Σε ότι έχει να κάνει με τον διεθνής Σέρβος μεσοαμυντικός Γκόικο Κάτσαρ ο οποίος γράφτηκε ότι είναι στο στόχαστρο των πράσινων όπως τόνιζαν από τον Παναθηναϊκό ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει απασχολήσει το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ