ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διπλό ηρεμίας στη Νέα Σμύρνη θέλει ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με την “καλή” του ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο (18:15), που θα τον τονώσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες δίνει ο Παναθηναϊκός με τον Πανιώνιο, στην έναρξη των playoffs. Το ματς στη Νέα Σμύρνη μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια του τουρνουά και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο. Επιπλέον, ήταν μία παράξενη εβδομάδα που στιγματίστηκε από τα οικονομικά προβλήματα.

Είναι σαφές ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν είναι το καλύτερο δυνατό... Οι ποδοσφαιριστές έχουν αδειάσει “ψυχολογικά” μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ έχουν δυσαρεστηθεί από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και την έλλειψη αξιοπιστίας των διοικούντων. Ουσιαστικά, αυτό που τους κρατάει είναι οι μεταξύ τους σχέσεις και η φιλοδοξία για ένα καλό φινάλε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να τους κρατήσει συγκεντρωμένους και τους ζήτησε να συμπεριφερθούν επαγγελματικά, ανεξαρτήτως των υπολοίπων. Ο 48χρονος προπονητής τους ανέφερε ότι όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, αρκεί να το πει και θα τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν...

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει ο Ουζουνίδης είναι ότι θα παρατάξει τον... κανονικό Παναθηναϊκό. Με το αγαπημένο του σύστημα 4-4-2 και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή, Χουλτ στην άμυνα, τους Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Ζέκα, Εμποκού στη μεσαία γραμμή και τους Μπεργκ, Κλωναρίδη στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ