ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης: "Κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο μας"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα προβλήματα έχουν συσπειρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα και μίλησε στη κάμερα της "ΝOVA" για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, την βελτίωση της εικόνας του τριφυλλιού και τα προβλήματα που έχουν συσπειρώσει τους πράσινους.

Ο Έλληνας γκολκίπερ σημείωσε:

"Σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια προς το καλύτερο. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια προσπαθούμε και δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και ειδικά στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό όπου με δέκα παίκτες, εκεί κυρίως θέλω να σταθώ εγώ, δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο απ' όσο παίζαμε με έντεκα και καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία. Σίγουρα αυτό βοηθάει στην ψυχολογία για τα τελευταία παιχνίδια όπου θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό".

Για το τι άλλαξε και δείχνει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα:
"Μέσα σε μια ομάδα δεν αλλάζει κάτι ξαφνικά, ούτε από τη μια μέρα στην άλλη. Εμείς ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι είχαμε ένα καλά σύνολο και με τα προηγούμενα παιδιά που ήταν στην ομάδα και από τη στιγμή που έφυγαν όσοι βρίσκονται εδώ δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Αυτό που μας έχει κάνει να παίζουμε καλύτερα είναι πως έχουμε έρθει πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, έχουμε γίνει πιο ομάδα. Και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν τα προβλήματα έφεραν την συσπείρωση:
"Οπωσδήποτε γιατί στο τέλος της ημέρας εμείς είμαστε που μένουμε και ζούμε με αυτά τα προβλήματα και εμείς είμαστε που φαινόμαστε προς τα έξω και δείχνουμε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Είχαμε κάνει και αρκετή συζήτηση μεταξύ μας, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ και είχαμε πει ότι πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Να παίζουμε σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος. Με πάθος πρώτα απ' όλα και νομίζω αυτό καταφέραμε να κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια".

Για τη θέση του τερματοφύλακα και τον ρυθμό που απαιτεί:
"Ναι βέβαια είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη αλλά κυρίως για τον τερματοφύλακα που είναι μια θέση που χρειάζεται σταθερότητα και η σταθερότητα έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα όταν δεν έχεις τα παιχνίδια στα πόδια σου πρέπει να δίνεις ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις για να μπορώ να βελτιωθώ και να κρατάω το σώμα μου σε καλή κατάσταση. Σίγουρα ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά. Αυτός είναι ο στόχος μου θέλω να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν περισσότερο και όταν μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να το κάνω δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό".

Για το τι πρέπει να προσέξει από την ομάδα του Αστέρα:
"Σίγουρα είδα το τελευταίο τους παιχνίδι και πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα. Έχει παίκτες με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά και σαν σύνολο παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Έκανε μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Βρισκόμαστε και εμείς σε αρκετά καλή κατάσταση μπορώ να πω και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που δείχνουμε όλο και περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια και αυτά που δουλεύουμε καθημερινά. Να προσέξουμε κάποια στοιχεία που έχει ο αντίπαλος και τα αναλύουμε με τον προπονητή μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη".

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν:
"Όπως είπα και πριν αυτό που έχω διακρίνει εγώ μέσα στην ομάδα είναι πως όλοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που ο καθένας ανά πάσα στιγμή μπορεί να αγωνιστεί βασικός. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε".

Για το αν είναι ματς κριτήριο για την πέμπτη θέση:
"Οπωσδήποτε παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Εφόσον πάρουμε τη νίκη τους προσπερνάμε στη βαθμολογία, οπότε σαφώς είναι κρίσιμο παιχνίδι".

Για το αν περιμένει να δει μια γεμάτη Λεωφόρο:
"Σίγουρα ο κόσμος έχει δείξει ότι μας στηρίζει παρά τα προβλήματα. Εμείς είμαστε αυτοί που ζούμε καθημερινά τα πράγματα και το μέγεθος των προβλημάτων όμως και ο κόσμος περνάει πολλά. Τον ευχαριστούμε για τη στήριξη και ελπίζω πραγματικά να είναι κοντά μας μέχρι το τέλος γιατί έρχονται και δύσκολα παιχνίδια και είναι σημαντικό να είναι κοντά μας για να καταφέρουμε τον στόχο μας όλοι μαζί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ