ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης: "Αν κάνουμε όσα δουλεύουμε θα νικήσουμε"

ÊÕÐÅËËÏ / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Διούδης θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα γίνεται ολοένα και καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι βγάζοντας όσα θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέσα στο γήπεδο.

Δηλώσεις στη κάμερα της "NOVA" για το ντεμπούτο του, τη νίκη επί της ΑΕΛ και το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έκανε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε και για τις διοικητικές εξελίξεις λέγοντας ότι περιμένει να βγει κάτι καλό απ' όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Θετικό ξεκίνημα στο κύπελλο, νίκη με την ΑΕΛ και μπήκατε με το δεξί στον θεσμό;
" Μην ξεχνάμε πως είναι μόνο τρία παιχνίδια οπότε κάποιο στραβοπάτημα τη πρώτη αγωνιστική μετά είναι δύσκολο να πάρεις αυτούς τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Οπότε είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Σίγουρα είναι ένας θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, οπότε όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα όπως αρμόζει στο όνομα μας και πάμε πάντα να κερδίζουμε".

Υπάρχει χαρά για την εμφάνιση και τη νίκη αλλά στεναχώρια για τον τραυματισμό του Λουτσιάνο;
"Σίγουρα όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Θέλω να πω περαστικά στον συμπαίκτη μας, εύχομαι να βγει πιο δυνατός απ' αυτή την περιπέτεια. Βέβαια εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά υπάρχουν στο χώρο μας τα έχουν περάσει πολλοί παίκτες και τώρα είναι στο μυαλό του ίδιου το πως θα το διαχειριστεί με την κατάλληλη δουλειά να επιστρέψει πιο δυνατός από πριν".

Έκανες ντεμπούτο πως αισθάνθηκες, θεωρείς ότι χρειάζεσαι κάποια παιχνίδια για να βρεις ρυθμό γιατί ήταν αρκετό το διάστημα που είχες να αγωνιστείς;
"Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Είναι μια στιγμή που την περίμενα και είναι μεγάλη μου τιμή που αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είχα καιρό να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι και δυστυχώς για μένα δεν έκανα και προετοιμασία οπότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Πάντα όταν δεν υπάρχει ρυθμός είναι λίγο πιο δύσκολα. Και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο από τους προηγούμενους αγώνες και η δουλειά μου ήταν λιγότερη έτσι η μετάβαση σε επίσημο παιχνίδι ήταν καλύτερη και για μένα".

Πλέον έχετε ένα μικρό σερί δυο νικών, τώρα πάτε στο Αγρίνιο σε μια δύσκολη έδρα, τι περιμένεις;
"Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Ιδίως από τη μέση και μπροστά έχουν πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σερί που ξεκινήσαμε. Όπως είπατε οι νίκες σε όποια διοργάνωση και αν είναι δίνουν ψυχολογία στην ομάδα.

Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι χρειάζεται λίγο υπομονή γιατί υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και μέχρι να περάσει ο προπονητής τη φιλοσοφία του και να αφομοιώσουμε τα πράγματα που ζητάει στην προπόνηση για να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο χρειάζεται κάποιο διάστημα. Οπότε θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα πάμε για τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια και ελπίζω ότι αν βάλουμε λίγα πράγματα απ' αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση θα τα καταφέρουμε".

Οι Έλληνες αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα ότι γίνεται. Πως βλέπεται όλα αυτά που γίνονται στα διοικητικά; "Ποτέ δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όταν ακούς διάφορα για τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεσαι. Όμως δεν είναι αυτή η δουλειά μας και όσο μπορούμε, μένουμε έξω από αυτό το κομμάτι και κοιτάμε να είμαστε προσηλωμένοι στη δική μας δουλειά. Μέσα στην ομάδα είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, ο προπονητής περνάει τα δικά του κομμάτια στην ομάδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε.

Να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή. Σίγουρα ευχόμαστε να υπάρξει κάτι θετικό για την ομάδα και διοικητικά, από εκεί και πέρα όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, να πηγαίνουμε παντού για τη νίκη και να κάνουμε τη δική μας δουλειά ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ