ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης: "Αδικούμε απίστευτα τους εαυτούς μας"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ουζουνίδης και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Ο Έλληνας γκολκίπερ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο.

Εκ των καλύτερων του Παναθηναϊκού ήταν στο ματς με τον Ατρόμητο ο Σωκράτης Διούδης με τον Έλληνα γκολκίπερ μετά το τέλος του αγώνα να μιλάει στην κάμερα της "NOVA" για το ντεμπούτο του και την κατάσταση που επικρατεί φέτος στο "τριφύλλι".

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

Για την δουλειά του και ποιο είναι το μυστικό:
"Ναι δεν υπάρχει μυστικό, είναι κοινό μυστικό, η σκληρή δουλειά βρίσκεται πίσω απ' όλα. Επαγγελματίας είμαι, ανά πάσα στιγμή όταν ο προπονητής κρίνει πρέπει να είμαι έτοιμος. Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή λόγω και της έλλειψης χημείας για αυτό και ο Ατρόμητος μας απείλησε. Στη συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας και ισορροπήσαμε το παιχνίδι".

Για την αμυντική γραμμή που ήταν εξ' ανάγκης και αν θα ήταν καλύτερα αν έπαιζε με τους βασικούς: "Σίγουρα, υπάρχει μεγαλύτερη χημεία. Στον Παναθηναϊκό βρισκόμαστε όμως δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες επιλογές. Όλοι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα. Και τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα αν είχαμε σειρά παιχνιδιών το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό".

Για την διαφορετική εικόνα στα εντός με τα εκτός έδρας:
"Πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, χάσαμε αρκετούς βαθμούς και δεν είχαμε καλό πρόσωπο και αυτό μας επηρέασε. Πρέπει να το αλλάξουμε μεταξύ μας. Δεν γίνεται να παίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη Λεωφόρο και όχι εκτός έδρας. Σίγουρα παίζει και ο κόσμος τον ρόλο του αλλά πρέπει να το αλλάξουμε".

Για το αν υπάρχει θέμα κινήτρου στους ξένους παίκτες:
"Δεν νομίζω αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το κομμάτι, καλύτερα να ρωτήσετε τους ίδιους. Υπάρχουν προβλήματα το γνωρίζουν όλοι αυτό".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια:
"Νομίζω ότι ακόμα κρατάμε πολύ καλά τα αποδυτήρια και τις σχέσεις μεταξύ μας. Μας έχουν συσπειρώσει παρά μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα τα όσα ζούμε. Όταν έρχεται το ματς τα ξεχνάμε όλα παίζουμε για ένα μεγάλο σύλλογο και αυτή την εικόνα πρέπει να δείχνουμε προς τα έξω".

Αν όταν ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό αν ήρθε για βασικός:
"Σίγουρα, ποτέ κάποιος παίκτης δεν πάει σε μια ομάδα για να κάθετε. Απολαμβάνω να παίζω, μου αρέσει το παιχνίδι για αυτό και το ακολούθησα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι υγιείς και όποτε με χρειάζεται η ομάδα να είμαι εδώ".

Για το δεδομένο ότι θα φύγει ο Βλαχοδήμος, το έχετε συζητήσει:
"Ναι το έχω συζητήσει, δεν χρειαζόταν βέβαια και ιδιαίτερο μυαλό για να το καταλάβω. Βλέπω ότι η ομάδα θα με χρειαστεί όλο και περισσότερο. Πρέπει να είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ".

Για το που θα πάει αυτή η κατάσταση και τους στόχους της ομάδας:
"Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινήσαμε με απώλεια δυο βαθμών και με πολλούς χαμένους βαθμούς εκτός έδρας και είμαστε ακόμα κοντά στις πρώτες θέσεις. Αδικούμε τους εαυτούς μας ξεκάθαρα. Παρά τα προβλήματα είμαστε ενωμένοι και έχουμε καλή εικόνα. Τώρα τι να σας πω, δεν μπορούμε να πούμε εμείς που θα πάει αυτή η κατάσταση".

Για την επιλογή του Βλαχοδήμου από τη Μπενφίκα:
"Μια ομάδα όπως η Μπενφίκα δεν είναι μικρό μέγεθος με όλους τους σκάουτ που έχουν και τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ τους. Δεν είναι άσχετοι, είδαν πράγματα που τους άρεσαν και είναι ένα σημαντικό βήμα. Θέλω να του ευχηθώ καλή τα καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ