ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διοικούσα και Λεωφόρος στην ημερήσια διάταξη του Παναθηναϊκού

Διοικούσα και Λεωφόρος στην ημερήσια διάταξη του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε την Πέμπτη το πρωί τα μέλη της διοικούσας επιτροπής για το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού αλλά και τις συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη για την Λεωφόρο ενώ στην διάρκεια της μέρας τα νομικά επιτελεία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη είχαν αρκετές συζητήσεις για τους όρους εκμίσθωσης του "Απόστολος Νικολαίδης".

Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο του Τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζο να ενημερώνει όλα τα υπόλοιπα μέλη της για τις κινήσεις που έχουν γίνει για την αδειοδότηση-χρηματοδότηση του Παναθηναϊκού καθώς επίσης και το θέμα επιστροφής στην Λεωφόρο.

Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων σημείωσε για ακόμη μια φορά ότι έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούντα ώστε ο Παναθηναϊκός να μην έχει πρόβλημα όσον αφορά την εξασφάλιση της άδειας από την ΟΥΕΦΑ για τη νέα σεζόν αλλά και πάλι δεν είπε από που έχει βρει αυτά τα χρήματα.

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε και για το θέμα της επιστροφής της Λεωφόρου. Αναφέρθηκε στις κινήσεις και τις συζητήσεις ανάμεσα στα νομικά επιτελεία της πράσινης ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη και ανέλυσε και κάποιες σκέψεις που έχει στο μυαλό του για την επιστροφή στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα στην διάρκεια της μέρας τα νομικά επιτελεία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχαν αρκετές συνομιλίες αναφορικά με τους όρους μίσθωσης του "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών συνέχισαν τις συζητήσεις, παρατηρήθηκαν κάποιες διαφορές σε ορισμένα επιμέρους ζητήματα, τις οποίες προσδοκούν ότι θα επιλύσουν.

Ανταλλάχθηκαν e-mail με προτάσεις και αντιπροτάσεις, υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες και το ραντεβού ανανεώθηκε για την Παρασκευή, προκειμένου να προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Στον Ερασιτέχνη φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και ειδικά μέχρι τις 31 Μαρτίου, όταν και θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το Financial Control Panel, δεν περιμένουν ότι θα εισπράξουν χρήματα. Εκτιμούν πάντως, πως θα λάβουν έστω και σε αρκετές δόσεις, περίπου 200.000 ευρώ έως το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ