ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαουδάραβας φέρνει πετροδόλαρα στον Παναθηναϊκό!

Σαουδάραβας φέρνει πετροδόλαρα στον Παναθηναϊκό!
INTIME SPORTS

Το ιλιγγιώδες ποσό των 220 εκ. ευρώ φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει στον Παναθηναϊκό Σαουδάραβας πρίγκηπας! Διαβάστε το ρεπορτάζ. (videos)

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν ο 26χρονος πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Φαρφάν αλ Σαούντ, ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Σαουδικής Αραβίας με έδρα την Τζέντα, να ενδιαφέρεται σοβαρά για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ σύντομα θα καταθέσει την πρόταση του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του Έλληνα εκπροσώπου του και στα πλάνα του είναι να επενδύσει 220 εκ. ευρώ!

Το πρωί Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πήρε απάντηση από τον Βαρδινογιάννη ως την προθεσμία που είχε θέσει και απάντησε με νέα ανακοίνωση. Οι πέντε όροι έγιναν... ένας (γήπεδο). "Λύση ή αποχωρώ" επιμένει.

Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται η απάντηση-τοποθέτηση του Τζίγγερ στην νέα ανακοίνωση του Βγενόπουλου.

Δείτε το photostories από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τι θα προτείνει ο Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ

Οι πληροφορίες θέλουν επίσης τον πρίγκηπα να προτείνει για τώρα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 20 εκ. ευρώ και στη συνέχεια προτίθεται να διαθέσει το ερχόμενο καλοκαίρι 50 εκ. ευρώ για μεταγραφές αλλά και για να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου.

Παράλληλα προτίθεται να δώσει 150 εκ. ευρώ για τη κατασκευή νέου γηπέδου, χωρητικότητας 48.000 θέσεων, το οποίο θα κατασκευάσει η εταιρία του επίδοξου επενδυτή.

Συνολικά λοιπόν ο Σαουδάραβας, ονομάτι Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ, φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει στον Παναθηναϊκό το ιλιγγιώδες ποσό των 220 εκ. ευρώ!

Στο μεταξύ εκπρόσωπο του βρέθηκε στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού, το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο λόγος για τον Βλάση Τσάκα.

Μαυροκουκουλάκης: "Είμαστε πολύ κοντά στην ΑΜΚ"

Πριν την έναρξη των συζητήσεων ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης προανήγγειλε δήλωσή του μετά το τέλος του και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτηση τόσο του ιδίου όσο και της κυρίας Λομβάρδου, με αμφότερους να εκπροσωπούν στο Δ.Σ. τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

" Η πρόταση του κ. Βγενόπουλου είναι να υπάρξει μια δέσμευση από τον κ. Βαρδινογιάννη όσον αφορά το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Όλα δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Θα ήθελα να ξέρω τους λόγους της ομαδικής παραίτησης των επτά που αποχώρησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, που εξυπηρετεί, που οδηγεί και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις με όσους έχουν μείνει στο Δ.Σ.

Είμαστε στην πλησιέστερη λύση με μία ανακοίνωση που έκανε το πρωί. Η αποχώρηση είχε προαποφασιστεί. Σήμερα είχαμε τους έντεκα για να συμπληρώσουμε την πλειοψηφία. Πάμε για την συνέλευση. Εκείνο που περιμένει ο κ. Βγενόπουλος είναι ένα γράμμα από τον κ. Βαρδινογιάννη."

Γόντικας: "Το ψάχνουμε για τον πρίγκιπα"

Ο Δημήτρης Γόντικας κατά την έξοδο του δήλωσε: " Θα το ψάξουμε για τον πρίγκιπα. Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός της ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, με τα θέματα που είχε θέσει η πλευρά του κ. Βγενόπουλου, η λήξη της παλαιάς αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Όλα τα άλλα θα προχωρήσουν κανονικά".

Τσάκας: "Πλάνο 220.000.000 ευρώ"

Από τη δική του πλευρά του ο Βλάσης Τσάκας, που εκπροσωπεί τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ τόνισε: " Η πρόταση είναι ξεκάθαρη εμείς μιλάμε για το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη. Μιλάμε για ένα πλάνο 220 εκατομμυρίων ευρώ. Στις 2 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ο Σαουδάραβας στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ. Είναι ένας νέος πρίγκιπας 26 ετών και έχω την τιμή να είναι φίλος μου.

Με τον ΠΑΟΚ ήταν μια μπίζνα. Τον Παναθηναϊκό τον αγαπώ μέχρι κόκκαλο. Μιλάμε για ένα πλάνο 220 εκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και το γήπεδο. Ασχολείται με πολλές εταιρίες, μια εξ αυτών με κατασκευές. Είναι ένας νέος άνθρωπος με καινούριες αντιλήψεις και ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα. Όλα είναι στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ό,τι έγγραφα θέλουν θα τα καταθέσουμε."

Όπως έγινε γνωστό ο Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ