ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή για το ραντεβού

Αναμονή για το ραντεβού

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ώρα και το μέρος της συνάντησης της Πέμπτης ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο για τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το τυπικό μέρος απομένει για την οριστικοποίηση της συνάντησης ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το ραντεβού είχε αρχικά προγραμματιστεί για τη 1μ.μ. της Πέμπτης με πιθανότερο τόπο συνάντησης τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να καθοριστούν εντός της ημέρας. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που υπάρχουν στον τομέα τον φαρμάκων και για αυτό τον λόγο δεν είχε προχωρήσει στην οριστικοποίηση της συνάντησης.

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη ψηφίστηκε στη Βουλή η νέα τροπολογία που αφορά μεταξύ άλλων και τις φαρμακοβιομηχανίες. Έτσι, ο κ. Γιαννακόπουλος δεν είχε απαντήσει εάν θα είναι διαθέσιμος τη συγκεκριμένη ώρα την Πέμπτη ώστε να γίνει η συνάντηση.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας σε επικοινωνία των δύο πλευρών.

Η πρώτη από τις συναντήσεις

Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο πως αυτή θα είναι μόνο η πρώτη από τις συναντήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες οι οποίες πρέπει να γίνουν γνωστές και ακόμα περισσότερα πράγματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν.

Παράλληλα, αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος στις δηλώσεις που είχε κάνει έξω από τον "Τάφο του Ινδού" είχε προαναγγείλει επίσημη τοποθέτησή του για το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ