ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διοικητικές επισκέψεις στο "Γεώργιος Καλαφάτης"

Διοικητικές επισκέψεις στο "Γεώργιος Καλαφάτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος θα επισκεφτούν το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί για να μιλήσουν στους παίκτες.

Την οριστικοποίηση του ποσού που θα μοιράσουν στους ποδοσφαιριστές, περιμένουν οι Αγησίλαος Τουμαζάτος και Βασίλης Κωνσταντίνου, ώστε να επισκεφτούν το "Γεώργιος Καλαφάτης". Στο περίπου, ξέρουν πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει, αλλά εκκρεμούν μερικές διευθετήσεις και οι δύο άνδρες σκοπεύουν να είναι απολύτως ακριβείς στα λεγόμενα τους.

Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής θέλουν να απευθυνθούν στους παίκτες, όμως γνωρίζουν ότι πρέπει να πουν συγκεκριμένα πράγματα, γιατί στην ομάδα επικρατεί δυσπιστία απέναντι στη διοίκηση. Αιτία είναι η ασυνέπεια στις πληρωμές και η αθέτηση των υποσχέσεων που είχαν δοθεί στους προηγούμενους μήνες.

Επειδή ο Κωνσταντίνου και ο Τουμαζάτος προτίθενται να ζητήσουν υπομονή και ανοχή, μέχρι να εξοφληθεί η δόση του Οκτωβρίου και να μην "σκάσουν" προσφυγές, δεν θέλουν να μιλήσουν με γενικολογίες. Επομένως, είτε στην προπόνηση της Πέμπτης, είτε της Παρασκευής, οι δύο θα μεταβούν στο αθλητικό κέντρο και θα αναλύσουν την κατάσταση στους ποδοσφαιριστές.

Η παρουσία των διοικητικών στελεχών ήταν και μία απαίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού εκείνος και ο ατζέντης του, Κώστας Διαμαντόπουλος, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το ρόλο. Κυρίως, γιατί ο προπονητής δεν πρέπει να εκτεθεί στην ομάδα, αφού αποτελεί το τελευταίο "ανάχωμα" στις διαλυτικές τάσεις που υπάρχουν...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ