ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίνει τις τελευταίες ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς o Oυζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταλήξει ποιους παίκτες υπολογίζει για τη νέα σεζόν, αλλά παραμένει διαλλακτικός με μερικούς μετεξεταστέους, τους οποίους θα τσεκάρει στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ (30/04, 19:00).

Οι προθέσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για το πώς θα αξιοποιήσει το ρόστερ στα play offs, θα φανεί σε μεγάλο βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (30/04, 19:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λάρισα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", σε ένα ματς που ουσιαστικά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ουζουνίδης προανήγγειλε μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος, ότι η σεζόν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό και αρχίζει ο σχεδιασμός για το μέλλον.

Συνεπώς, τα 7 παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θα χρησιμεύσουν για το τελικό τσεκάρισμα των ποδοσφαιριστών. Μερικοί έχουν "καεί" στη συνείδηση του προπονητή, ωστόσο κάποιοι έχουν ακόμα τη δυνατότητα να τον πείσουν ότι αξίζουν τη θέση τους.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Έτσι και αλλιώς, οι Λουντ και Εμποκού θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών, ενώ ο Μολέντο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική μετά τις 10 κίτρινες κάρτες. Επίσης, οι Ζέκα και Τελάντερ θα προφυλαχθεί, ενώ πιθανώς να συμβεί το ίδιο με τον Κουλιμπαλί. Στον αντίποδα, τίθενται και πάλι στη διάθεση του Ουζουνίδη οι Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ