ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίνει φιλικό με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός

Δίνει φιλικό με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε φιλικό με την ομάδα του Πανιωνίου το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/3) με τον Αντρέα Στραματσόνι να θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα.

Ένα αρκετά δυνατό φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο θα δώσει την Παρασκευή (25/3) το μεσημέρι στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Μετά από εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι οι πράσινοι έκλεισαν τη φιλική αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους" η οποία θα ξεκινήσει στις 4.00μ.μ. αλλά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές των πράσινων (Λουντ, Αμπέντ, Μπεργκ, Αγγελόπουλος Β', Ευαγγέλου, Λάμπρου) αλλά θα μπορέσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα έχουν αγωνιστεί λίγο η καθόλου όπως οι Μαμούτε, Χουχούμης αλλά και παίκτες που το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τη θέση τους στο βασικό σχήμα όπως οι Καλτσάς, Κλωναρίδης αλλά και παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς όπως οι Σάντσεθ, Μπουμάλ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει έτσι την ευκαιρία να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές του τόσο ενόψει της συνέχειας όσο φυσικά και των πλέι οφ που έρχονται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ