ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δίνει 500.000 ευρώ για τον Μολέντο η Τραμπζοσπόρ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι πληροφορίες από την Τουρκία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τη διάθεση της Τραμπζοσπόρ να αγοράσει τα δικαιώματα του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό.

Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr για την πρόθεση της Τραμπζοσπόρ να προσφέρει 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Ροντρίγκο Μολέντο, προχώρησε η τουρκική εφημερίδα "Milliyet". Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, ο προπονητής, Ριζά Καλιμπάι προτιμά τον Βραζιλιάνο από τον Αλμπέρτο Μποτία του Ολυμπιακού και στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή (29/12) με τον πρόεδρο, Μουχαρέμ Ούστα, ζήτησε την απόκτηση του.

Ο Καλιμπάι θεωρεί καλύτερη επιλογή τον Μολέντο λόγω των προσόντων του, αλλά και του μικρότερου κόστους σε σύγκριση με τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Η Τραμπζοσπόρ φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, το μοναδικό πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η θέληση του Μολέντο να επιστρέψει στο Πόρτο Αλέγκρε. Ο 30χρονος στόπερ εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ και να μην δελεάζεται από την προοπτική να μετακομίσει στην Τουρκία. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μολέντο μοιάζουν να είναι θέμα χρόνου και ο ποδοσφαιριστής μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ