ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίλημμα για μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προβληματίζεται για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής με τους Μουνιέ ή Κουλιμπαλί να διεκδικούν τη θέση. Διαβάστε τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Κυριακή το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι όπου δεν παίζει ρόλο ούτε η βαθμολογική διαφορά, ούτε σε τι κατάσταση είναι η κάθε ομάδα, ούτε τα συστήματα αλλά ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος θα βγάλει την περισσότερη ενέργεια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όλη την εβδομάδα προετοίμασε την ομάδα του για τη σπουδαία αναμέτρηση κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. Ούτε σε μια προπόνηση δεν έδειξε ξεκάθαρα τι έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής και για αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τις εκπλήξεις από πλευράς του Έλληνα τεχνικού.

Ο 49χρονος προπονητής φαίνεται να γνωρίζει ο ίδιος τους δέκα από τους έντεκα και να προβληματίζεται μόνο για μια θέση αυτή στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ποιος εκ των Μουνιέ ή Κουλιμπαλί θα αγωνιστεί εκεί.

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Δεδομένη είναι η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός των πράσινων θα παίξει στην άμυνα του τριφυλλιού και όχι στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπως τον έχουμε συνηθίσει. Δίπλα του θα έχει τον Οικονόμου και στα δυο άκρα της άμυνας θα καλύψουν οι Γιόχανσον και Ινσούα που στα τελευταία παιχνίδια τα πάνε αρκετά καλά. Υπάρχει όμως και μια περίπτωση να παίξει ο Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Το δίλημμα που έχει στο μυαλό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να κάνει με το δεξί άκρο και την χρησιμοποίηση ενός εκ των Μουνιέ ή Κουλιμπαλί. Ο Έλληνας τεχνικός ίσως χρησιμοποιήσει τον αμυντικό από το Μάλι για να έχει μια αρκετά δυνατή αμυντικά δεξιά πλευρά ώστε να αναχαιτίσει την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού.

Αν επιλέξει τον Γάλλο ο οποίος σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο επιθετικά τότε ο Κουλιμπαλί δεν αποκλείεται να παίξει ως μπακ αντί του Γιόχανσον που αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όλες οι άλλες θέσεις στην ενδεκάδα έχουν "κλειδώσει" και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, στο δεξί άκρο θα παίξει ένας εκ τον Γιόχανσον ή Κουλιμπαλί με τους Κουρμπέλη, Οικονόμου να είναι τα δυο στόπερ και ο Ινσούα θα παίζει αριστερά.

Τα δυο χαφ θα είναι οι Κάτσε και Τζανδάρης με τους Κουλιμπαλί ή Μουνιέ να παίζουν δεξιά και τον Λουντ στα αριστερά. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Άλτμαν και στην κορυφή ο Δώνης.

Ίσως μια ακόμη επιλογή που θα μπορούσε να έχει ο Ουζουνίδης είναι τη χρησιμοποίηση του Μουνιέ αντί του Άλτμαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ