ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δικαίωση με το καλημέρα"

"Δικαίωση με το καλημέρα"
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν πως οι φωνές τους για τη διαιτησία δικαιώθηκαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας την αλλαγή στάσης του βοηθού διαιτητή Τσολάκη.

"Οι τρεις ανακοινώσεις που εκδώσαμε στη διάρκεια της Κυριακής δικαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε ένα μόλις ημίχρονο.

Δεν χρειάστηκε παραπάνω για να δει όλη η Ελλάδα πως παίζονται τα παιχνίδια. Αυτά που συνέβησαν, δείχνουν ότι φωνάζουμε δίκαια", τόνιζαν κύκλοι των "πρασίνων" μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στη Βέροια.

Από τον Παναθηναϊκό συμπλήρωναν ότι ο επόπτης Τσολάκης, ο οποίος ακύρωσε το κανονικό γκολ της Βέροιας (με το σκορ στο 0-0), ήταν αυτός ο οποίος είχε στοχοποιηθεί πέρυσι από τον Ολυμπιακό μετά τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα, για ένα οφσάιντ που δεν είχε υποδείξει τότε στον Τοροσίδη.

Διαβάστε το χρονικό της έναρξης της κόντρας των δύο "αιωνίων". Το "άρχισαν τα όργανα" της Παναθηναϊκής Συμμαχίας όπου καυτήριασε τη διαιτησία στη Λιβαδειά, η καυστική ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και η διπλή "πρασινη" απάντηση, τόσο από την Παναθηναϊκή Συμμαχία όσο και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως επίσης τα σχόλια των κύκλων του "τριφυλλιού" για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τη θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Σάββα Θεοδωρίδη απέναντι στους "πράσινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ