ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δικαίωση Βαρδινογιάννη κατά Βγενόπουλου

Δικαίωση Βαρδινογιάννη κατά Βγενόπουλου

Η πολυμετοχικότητα έχει διαλυθεί στον Παναθηναϊκό από το 2011, όμως μια υπόθεση εκκρεμούσε ακόμη στη δικαστική αίθουσα και η απόφαση δικαιώνει την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Δικαίωσε την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και καταδίκασε την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην αγωγή που είχε καταθέσει ο πρώτος εναντίον του δεύτερου για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση μετά από όσα είχε πει εναντίον του σε συνέντευξη Τύπου το 2011.

Το ποσό της αποζημίωσης (10.000 ευρώ) προφανώς είναι... συμβολικό. Αγνωστο παραμένει προς το παρόν αν η πλευρά Βγενόπουλου θα καταθέσει έφεση.

"Επίμαχο" ζήτημα ήταν το γήπεδο στον Βοτανικό και η ατάκα του Ανδρέα Βγενόπουλου που είχε πει μεταξύ άλλων “για το γήπεδο πρέπει να λογοδοτήσει και να δούμε όλα τα έξοδα, πού και πώς δόθηκαν 10,5 εκατομμύρια”. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτή η ατάκα Βγενόπουλου που είχε συμπεριληφθεί στην αγωγή της πλευράς Βαρδινογιάννη.

Ήταν και πολλές άλλες, ως προς τη διοίκηση της ΠΑΕ, το αθλητικό κέντρο της Παιανίας, τα διαθέσιμα στην “παράδοση – παραλαβή” της ΠΑΕ προς την πολυμετοχικότητα και μετά τη διάλυσή της...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ