ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δικαιώνεται ο Εσιέν, πληρώνει 651.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός"

"Δικαιώνεται ο Εσιέν, πληρώνει 651.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "ghanasoccernet.com", η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα κάνει δεκτή την καταγγελία του Μάικλ Εσιέν, το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει 651.000 ευρώ στον Γκανέζο μέσο!

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο Παναθηναϊκός, αν έχει βάση το αποκλειστικό ρεπορτάζ του " ghanasoccernet.com", το οποίο αναφέρει πως η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών θα δικαιώσει τον Μάικλ Εσιέν στη δικαστική διαμάχη με τους "πράσινους", οι οποίοι, σε μία τέτοια περίπτωση, θα κληθούν να πληρώσουν 651.000 ευρώ στον Γκανέζο μέσο.

Συγκεκριμένα, η καθυστέρηση έξι μηνών στην καταβολή της συμφωνηθείσας μηνιαίας δόσης των 91.250 ευρώ προκάλεσε την αντίδραση της πλευράς του Εσιέν και συγκεκριμένα των δικηγόρων, Λίλα και Άσπα Σουλούκου, οι οποίες και προσέφυγαν στην ΕΠΟ, ζητώντας να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό που θα λάμβανε ο Γκανέζος την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του.

Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να δώσει "τέλος" στη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως ο Εσιέν είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι", αλλά, ελέω των μέτριων εμφανίσεών του, αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να λύσει τη συνεργασία με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι και της Μίλαν, εξαιτίας του μεγάλου συμβολαίου του. Αυτή την περίοδο ο Εσιέν αγωνίζεται στην Ινδονησία με τη φανέλα της Persib Bandung.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ