ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δικαιωμένοι στον Παναθηναϊκό για την καταδίκη του Μπέου

Δικαιωμένοι στον Παναθηναϊκό για την καταδίκη του Μπέου
INTIME SPORTS

Η καταδικαστική απόφαση εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου στην απόπειρα εκβιασμού του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα αποτελεί σύμφωνα με τους πράσινους μια δικαίωση για την μάχη που δίνει ο Παναθηναϊκός κατά του "παρακράτους".

Η καταδίκη του Αχιλλέα Μπέου στην απόπειρα εκβιασμού του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που η όλη υπόθεση αφορούσε παιχνίδι του τριφυλλιού κόντρα στον Άρη.

Οι πράσινοι αισθάνονταν δικαιωμένη μετά την καταδικαστική απόφαση καθώς όπως σχολίαζαν αποτελεί τρανή απόδειξη για όσα γίνονται τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία οι ίδιοι έχουν καταγγείλει.

Στον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ότι πρόκειται για μια δικαίωση στη χωρίς συμβιβασμούς μάχη που δίνει το τριφύλλι κατά του "παρακράτους" ενώ άφηναν και αιχμές εναντίων του Βαγγέλη Μαρινάκη που με αφορμή εκείνο το παιχνίδι είχε μιλήσει για έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικά στο τριφύλλι σχολίαζαν:

«Η σημερινή καταδικαστική για τον Μπέο απόφαση για απόπειρα εκβιασμού του διαιτητή Δαλούκα με σκοπό να αδικήσει τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2010, αποτελεί μια τρανή απόδειξη για όσα συμβαίνουν επί χρόνια εναντίον της ομάδας μας και εν γένει του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ασχέτως εάν τα ύπουλα σχέδια δεν ευοδώθηκαν σε εκείνη την αναμέτρηση (η φίλαθλη κοινή γνώμη όμως θυμάται πολύ καλά ποιος παράγοντας ομάδας έσπευσε να μιλήσει για «έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας» σχολιάζοντας τη διαιτησία Δαλούκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι), ο Παναθηναϊκός ήταν και δυστυχώς παραμένει στο στόχαστρο του παρακράτους.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι μια δικαίωση στη χωρίς συμβιβασμούς μάχη του Παναθηναϊκού κατά του παρακράτους που δρούσε και δρα χρησιμοποιώντας κάθε μέσο προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός του: η ξεκάθαρη αλλοίωση των πρωταθλημάτων υπέρ πάντα μιας συγκεκριμένης ομάδας. Η μάχη θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενοχή Μπέου πρότεινε η Εισαγγελέας

Η ώρα της δίκης Μπέου - Δαλούκα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ