ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή και το Σάββατο και θα προπονηθούν ξανά την Κυριακή. Επιστρέφει ο Χουχούμης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα από τη Στοκχόλμη με πτήση τσάρτερ, που προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 06:30 της Παρασκευής (5/8).

Όπως ήταν φυσιολογικό, το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν κατάκοπο από το παιχνίδι και το κουραστικό ταξίδι, αλλά η ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου είχε δημιουργήσει ευφορία σε όλους.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα είναι ελεύθεροι για την Παρασκευή και το Σάββατο (6/8), ώστε να ξεκουραστούν. Άλλωστε, αυτή την εβδομάδα δεν έχουν προγραμματιστεί επίσημες υποχρεώσεις και υπάρχει η ευχέρεια για ξεκούραση.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκεντρωθεί ξανά την Κυριακή (7/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για προπόνηση, ενώ την Πέμπτη (11/8) έχει κλειστεί φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία.

Επιστρέφει ο Χουχούμης

Δεν είχαν επιτυχή κατάληξη οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού και της Τερνάνα, για το δανεισμό του Διαμαντή Χουχούμη. Οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν στην οψιόν αγοράς, σύμφωνα με την εφημερίδα "Messaggero" και ο 22χρονος αριστερός μπακ θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Η αρνητική εξέλιξη συνέβη παρά την θετική εισήγηση του προπονητή, Κριστιάν Πανούτσι, για την παραμονή του Χουχούμη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ