ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διευκρινίσεις για το ραντεβού με τον μάνατζερ του Μπεργκ

Διευκρινίσεις για το ραντεβού με τον μάνατζερ του Μπεργκ
INTIME SPORTS

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιχείρησαν να χαμηλώσουν τους τόνους για το ραντεβού με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μάρκους Μπεργκ. Ίσως να παραστεί ο Αλαφούζος στη συνάντηση.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με ένα ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί στο Μπριζ ανάμεσα στους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και στελέχη από το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μάρκους Μπεργκ, από την ΠΑΕ επιχείρησαν να διευκρινίσουν την υπόθεση.

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να συζητήσουν την πώληση των δικαιωμάτων του Σουηδού επιθετικού και επισημαίνουν ότι είναι μία συνάντηση που έχει λάβει μεγαλύτερη σημασία απ' ότι έχει στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ προσθέτουν ότι ενδεχομένως να παραστούν ο πρόεδρος, Γιάννης Αλαφούζος και η επικεφαλής του νομικού επιτελείου, Αθηνά Μπαλωμένου. Δύο παρουσίες οι οποίες προσδίδουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο προγραμματισμένο ραντεβού.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μάρκους Μπεργκ -πλην μιας πιθανής εξωπραγματικής χρηματικής προσφοράς -, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του πριν από λίγους μήνες.

Από την άλλη, όμως, ίσως το ραντεβού να κανονίστηκε κατόπιν απαίτησης των ατζέντηδων του Μπεργκ, οι οποίοι πιθανώς να επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν ορισμένους από τους όρους της συνεργασίας. Αυτός είναι ένας λόγος ο οποίος θα μπορούσε να εξηγήσει την παρουσία όλων των "κεφαλών" του Τριφυλλιού.

Φυσικά, ενδέχεται ο λόγος να είναι άλλος και η συνάντηση να σχετίζεται με μία πιθανή συνεργασία σε άλλο επίπεδο και απλώς η συζήτηση να προέκυψε από την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε κατά τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ