ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίδυμο φωτιά στην επίθεση και νέοι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Δίδυμο φωτιά στην επίθεση και νέοι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην χρησιμοποίηση των Φιγκερόα και Τοτσέ μαζί στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Πλατανιά ενώ προορίζει για την ενδεκάδα τους Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ο Φάμπρι προτίθεται να κάνει πράξη την χρησιμοποίηση του μαζί με τον Τοτσέ στην κορυφή της πράσινης επίθεσης τοποθετώντας ένα δίδυμο φωτιά στην κορυφή του Τριφυλλιού.

Την ίδια ώρα ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού μεταξύ των οποίων οι Χουχούμης και Τριανταφυλλόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προπόνηση της Τρίτης ο Φάμπρι δοκίμασε με τους βασικούς τον Καρνέζη κάτω από τα γκολποστ, τον Μαρίνο δεξιά με τον Χουχούμη αριστερά και τους Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στο χώρο του κέντρου έβαλε τον Βιτόλο με τον Ζέκα σε ρόλο αμυντικού χαφ στα δεξιά τον Σισοκό και αριστερά τον Μαυρία και το επιθετικό δίδυμο αποτελούταν από τους Τοτσέ και Φιγκερόα.

Το εναλλακτικό πλάνο

Στο μυαλό του Ισπανού προπονητή υπάρχει όμως και ένα εναλλακτικό πλάνο που θέλει τον Σπυρόπουλο να παίζει στο δεξί άκρο, τον Μαρίνο να τοποθετείται στα χαφ και τον Ζέκα στην τριάδα μπροστά από τους αμυντικούς χαφ.

Ένα σενάριο που θα πάρει σάρκα και οστά κυρίως αν δεν παίξουν στην κορυφή της επίθεσης οι Τοτσέ και Φιγκερόα. Σε αυτό το ενδεχόμενο και αν δεν μπορεί να παίξει ο Μαυρίας ίσως αγωνιστεί και ο Εσπάρθα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ