ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίδυμο Φρατζέσκου-Ταράση στην Κ20 του Παναθηναϊκού

Δίδυμο Φρατζέσκου-Ταράση στην Κ20 του Παναθηναϊκού

Οι παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού, Κώστας Φρατζέσκος και Κώστας Ταράσης θα έχουν τη νέα σεζόν τα ηνία στην Κ20 του τριφυλλιού. Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος που θα αναλάβει την εκγύμναση των γκολκίπερ.

Ο "κύβος ερρίφθη" και οι Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Ταράσης από κοινού θα ηγηθούν την επόμενη χρονιά της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού. Οι δυο παλαίμαχοι άσοι του τριφυλλιού θα είναι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας Νέων που θα διαθέτει στις τάξεις της και αρκετούς επαγγελματίες.

Οι δυο τους έχουν ενημερωθεί σχετικά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ. Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν ο Κώστας Ταράσης είχε ηγηθεί ξανά της ομάδας Νέων ενώ ο Φρατζέσκος θα είναι για πρώτη φορά στο τιμόνι της Κ20.

Τις επόμενες μέρες τώρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού αλλά και εν γένει την ακαδημία. Ήδη ο Τάκης Φύσσας έχει έρθει σε συμφωνία με δυο γυμναστές (στόχος είναι να υπάρχουν δυο ή τρεις την επόμενη χρονιά) με το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί να είναι αυτό του Μίμη Χόρτσα. Ο νεαρός γυμναστής (σ.σ. γεννημένος στις 1/10/1991) δεν αποκλείεται να είναι και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα Νέων του τριφυλλιού.

Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ DOS SANTOS ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή τερματοφυλάκων που έχει συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Robson Dos Santos ο οποίος είναι Βραζιλιάνος γεννημένος τη 1-4-1979 και αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην ομάδα της πατρίδας του, την Παλμέϊρας, ενώ προπονητές του υπήρξαν μερικοί κολοσσοί του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Βαντερλέϊ Λουξεμπούργκο, Λουίς Φελίπε Σκολάρι και Κάρλος Πρασιντέλλι, με τους οποίους στο σύνολο συνεργάστηκε για 12 χρόνια (1994-2006).

Σαν μέντορας νεαρών γκολκίπερ στην Ελλάδα, εργάστηκε στον Πανιώνιο με πρώτους προπονητές τους Άκη Μάντζιο, Τάκη Λεμονή και Αντώνη Μανίκα (2010-2014), στον ΠΑΟ Ρουφ σε συνεργασία με τον νυν τεχνικό της ΔΙΑΝΑ, Κώστα Τσαβαλιά (2014-2015), στον ΑΟ Κύπρου Κορυδαλλού με προπονητή τον Νίκο Κούστα και στον Ηλυσιακό την περασμένη σεζόν με προπονητή τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Δίδυμο Φρατζέσκου-Ταράση στην Κ20 του Παναθηναϊκού

Από εκεί και πέρα δεδομένη είναι η συμφωνία και με τον Άγγελο Χατζόπουλο ο οποίος την περασμένη σεζόν δούλεψε στην Κ15 της ΑΕΚ και τη φετινή περίοδο θα ενταχθεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού αναλαμβάνοντας ένα από τα τμήματα των υποδομών.

Τέλος δεν αποκλείεται οι αποχωρήσεις να συνεχιστούν με τους Παπαδάκη και Μπαρτζώκα να μη συνεχίζουν και αυτοί μη αποδεχόμενοι τις μειώσεις που τους έχουν γίνει αλλά και το γεγονός ότι είναι αρκετούς μήνες απλήρωτοι. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο ο οποίος θα απαντήσει τα επόμενα 24ώρα για το αν θα παραμείνει η όχι στην ακαδημία του τριφυλλιού.

Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης και ίσως έως τότε υπάρξουν και σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ