ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διάταση δικεφάλου ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Διάταση δικεφάλου ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και υπέστη διάταση δικεφάλου. Έκανε θεραπεία την Παρασκευή (4/12), όπως και ο Βέμερ. "Μπήκαν" Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Μία μέρα μετά τη νίκη (1-2) σε βάρος της Παναχαϊκής στην Πάτρα, που χάρισε πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό, οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι πήγαν για αποθεραπεία στο Κορωπί. Ο Μάρκους Μπεργκ, που χτύπησε στο παιχνίδι με τους Αχαιούς, υπέστη διάταση δικεφάλου και ακολούθησε θεραπεία.

Ο Σουηδός φορ ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τη Βέροια, καθώς είναι τιμωρημένος. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη μεθεπόμενη αναμέτρηση του "τριφυλλιού", με τον Αστέρα στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι Αμπντούλ Ατζαγκούν και Μλάντεν Πέτρις ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή (4/12), αλλά η συμμετοχή τους στον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Θεραπεία, εκτός από τον Μπεργκ, έκανε και ο Βέμερ.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο ματς με την Παναχαϊκή έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, "κορόιδο" και τακτική. Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι το πρωί (11.00) του Σαββάτου (5/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στραματσόνι: "Σημαντική νίκη για την επανεκκίνηση"

Κοτσόλης: "Το κακό γήπεδο μας άλλαξε τις οδηγίες"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν σεβόνται τον Μπεργκ οι διαιτητές"

Ο Κλωναρίδης, ο Μπεργκ και ο Παναγόπουλος

Η Θύρα 13 συνεισφέρει στην αποκατάσταση του "Απόστολος Νικολαΐδης"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ