ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύσεις για τους Καρέλη και Φακούντο

Διαψεύσεις για τους Καρέλη και Φακούντο
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό διευκρίνισαν ότι δεν έχουν δεχτεί πρόταση για τον Νίκο Καρέλη, ούτε προτίθενται να τον πουλήσουν, ενώ αντέκρουσαν τη φημολογία για τον Φακούντο Περέιρα.

Ορισμένα βελγικά μέσα ενημέρωσης "αναζωπύρωσαν" το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη, ενώ υπήρξαν και αρκετές εγχώριες αναφορές για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να πουλήσει τον διεθνή επιθετικό.

Από την ΠΑΕ σχολίασαν το ζήτημα, τονίζοντας σε πρώτη φάση ότι στα γραφεία δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον 23χρονο επιθετικό και προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει η διάθεση να παραχωρηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, η διάψευση δεν προκαταβάλλει ότι η Γκενκ (ή κάποια άλλη ομάδα) δεν θα προσεγγίσει επίσημα τον Παναθηναϊκό, ούτε και προδικάζει την αντίδραση της διοίκησης σε μία πολύ υψηλή προσφορά.

Επιπλέον, γράφτηκε ότι ο Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ αποτελεί έναν υποψήφιο αντικαταστάτη του Νίκου Καρέλη, όμως το όνομα του διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Κλωναρίδης

Αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έχει συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αμέσως μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, άρχισε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τη Γκαμπάλα και την Τρίτη (25/8), διεξήχθη απογευματινή προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις με πάσες και μια άσκηση δύο εναντίον δύο και δυο εναντίον τριών. Ξεχώρισε η ενσωμάτωση του Κλωναρίδη, ο οποίος απουσίαζε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς - προσαγωγούς.

Ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Βέμερ και Μέντες έκαναν θεραπεία και ο Λουντ απουσίασε δικαιολογημένα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (26/8) στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ