ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Όφερμαρς την πρόταση του Άγιαξ στον Παναθηναϊκό για Καρέλη

Διαψεύδει ο Όφερμαρς την πρόταση του Άγιαξ στον Παναθηναϊκό για Καρέλη
INTIME SPORTS

Ο Μαρκ Όφερμαρς μιλώντας σε Ολλανδούς δημοσιογράφους διέψευσε ότι ο Άγιαξ ενδιαφέρεται για τον Νίκο Καρέλη και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη το απόγευμα υπήρξε έντονη φημολογία που ξεκίνησε από την Ελλάδα για επίσημο ενδιαφέρον και πρόταση του Άγιαξ στον Παναθηναϊκό για τον Νίκο Καρέλη ύψους 3,2 εκατ. ευρώ.

Οι Ολλανδοί αναπαρήγαγαν τα ρεπορτάζ αυτά και το πήγαν ένα βήμα παραπάνω καθώς ρώτησαν έναν από τους ανθρώπους που ευθύνονται για τον μεταγραφικό λογαριασμό του Άγιαξ, τον Μαρκ Όφερμαρς.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και πρόταση μιλώντας σε Ολλανδούς δημοσιογράφους και είναι χαρακτηριστικό το tweet του Simon Zwartkruis, ρεπόρτερ σε θέματα Άγιαξ και Εθνικής Ολλανδίας στο Voetball που έγραψε ότι "Ο Όφερμαρς αρνήθηκε το ενδιαφέρον για τον Νίκο Καρέλη του Παναθηναϊκού όπως αναφέρουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης".

Την ίδια ώρα η γαλλική ιστοσελίδα europe-mercato.com υποστηρίζει ότι η Λιλ παρακολουθεί τον διεθνή επιθετικό, ενώ, το ίδιο ισχύει και για την Τορίνο σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Calcio News 24.

Προς το παρόν, στην ΠΑΕ δεν υπάρχει επίσημη κρούση για τον Καρέλη από κάποια ομάδα του εξωτερικού, ούτε και ενημέρωση ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ