ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει για αλλαγή προπονητή ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φρένο στα σενάρια περί αλλαγής προπονητής θέλησαν να βάλουν στον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για "ιστορίες χωρίς υπόσταση". Επιβεβαίωναν όμως την παρουσία του Έλληνα τεχνικού στα γραφεία του Τριφυλλιού την Τρίτη το απόγευμα.

Τις τελευταίες ώρες ξεφυτρώνει το ένα σενάριο μετά το άλλο για το τι θα κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και για το τι έχει κάνει ήδη ο Παναθηναϊκός προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αρκετά ονόματα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες ως πιθανοί διάδοχοι του Έλληνα τεχνικού και στο τριφύλλι θέλησαν να βάλουν φρένο.

Χαρακτηριστικά τόνιζαν πως όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μεταξύ των οποίων τα ονόματα των Αναστασίου, Τεν Κάτε, Τσιώλη, Φρατζέσκου είναι ιστορίες χωρίς υπόσταση.

Από την άλλη επιβεβαίωναν τη παρουσία του Έλληνα τεχνικού στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά τόνιζαν πως ήδη τις προηγούμενες μέρες έχει πάει άλλες δυο φορές στα γραφεία και το θέμα συζήτησης ήταν η ομάδα και το ρόστερ και τι θα γίνει με τις τόσες αποχωρήσεις που έχουν υπάρξει τις τελευταίες μέρες.

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε: "Ο Μαρίνος έχει έρθει άλλες δύο φορές μέσα στην εβδομάδα και η συζήτηση αφορά την ομάδα και το ρόστερ της. Ο Μαρίνος είναι ο προπονητής μας και όλα τα άλλα (από Τσιώλη μέχρι Αναστασίου και από Φρατζέσκο μέχρι Τεν Κάτε) είναι ιστορίες χωρίς υπόσταση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ