ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαπραγμάτευση με τον Μπεργκ, μέρος 2ο

Διαπραγμάτευση με τον Μπεργκ, μέρος 2ο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα συναντηθούν ξανά με τον ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ, με κοινή πρόθεση να καταλήξουν σήμερα σε συμφωνία.

Μετά το βραδινό ραντεβού της Τετάρτης (21/9), ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη (22/9). Η πρόθεση τους είναι να ολοκληρώσουν τη διαπραγμάτευση σε αυτή τη συνάντηση, ώστε να μην χρειαστούν άλλη.

Μεταξύ τους έχει επιτευχθεί συμφωνία για το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας τους και απομένει να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες και φυσικά, να αποτυπωθούν τα συμφωνηθέντα στα επίσημα έγγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, από τη διοίκηση ζητήθηκε να αυξηθεί η ρήτρα εξαγοράς που θα προβλεφθεί στο συμβόλαιο, μία απαίτηση που συνεπάγεται την παράλληλη αύξηση αποδοχών για τον Μπεργκ.

Είναι πιθανό με το δεύτερο ραντεβού να μην επιλυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να χρειαστεί άλλο ένα ταξίδι του ατζέντη του Μπεργκ στην Αθήνα το προσεχές διάστημα. Εάν συμβεί αυτό, τότε οριοθετείται μετά το παιχνίδι με τη Θέλτα (29/9), περίπου στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ