ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού στην Super League και ανακοίνωση

Διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού στην Super League και ανακοίνωση
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προέβη σε έγγραφη διαμαρτυρία κατά της Super League με αφορμή την μετάθεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που ζήτησε η διοργανώτρια, χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πράσινοι.

Σε ανακοίνωση κατά της Super League και έγγραφη διαμαρτυρία προς την διοργανώτρια αρχή προχώρησε ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη με αφορμή το αίτημα της Λίγκας για μεταφορά κατά μια μέρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 25/10.

Στο τριφύλλι δεν τους ενοχλεί η αλλαγή σαν αλλαγή αλλά το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής της Super League, Μιχάλης Αναγνώστου, αγνόησε τους πράσινους στέλνοντας το αίτημα στη "NOVA" χωρίς πριν να ερωτηθεί το τριφύλλι και να δώσει την συγκατάθεση του, όπως και προβλέπεται από τον κανονισμό.

Επίσης αυτό που έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους των πράσινων είναι πως ο γενικός διευθυντής της Super League είχε αρνηθεί ανάλογο αίτημα του Παναθηναϊκού, στην διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας, για μετάθεση του αγώνα με τον Πανθρακικό όπου μάλιστα οι δυο ομάδες τα είχαν βρει και είχαν καταθέσει από κοινού το συγκεκριμένο αίτημα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Για ακόμα μία φορά –σε συνέχεια και της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής- η συμπεριφορά και η εν γένει στάση του Γενικού Διευθυντή της Super League, Μιχάλη Αναγνώστου απέναντι στον Παναθηναϊκό εγείρει πολλά ερωτηματικά και προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής παρέκαμψε τον Παναθηναϊκό και δίχως να έχει τη συγκατάθεσή μας, όπως απαιτείται βάσει κανονισμών, απέστειλε έγγραφο αίτημα στο συνδρομητικό κανάλι της Nova μεταφέροντας το αίτημα του ΠΑΟΚ ως αίτημα της Super League για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από Κυριακή 25/10/2015 σε Δευτέρα 26/10/2015, πριν καν ενημερωθεί ή ερωτηθεί ο Παναθηναϊκός. Το αίτημα του ΠΑΟΚ παραλήφθηκε χθες από τη Super League και προωθήθηκε άμεσα στη NOVA.

Αντιθέτως, το συζητηθέν και εγκριθέν αίτημά μας κατά τη συνεδρίαση της 5/10/2015 για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Πανθρακικός – Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική –με σύμφωνη γνώμη του συλλόγου της Κομοτηνής- προωθήθηκε μόλις σήμερα στη NOVA.

Για τους ως άνω λόγους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε έγγραφη διαμαρτυρία μέσω επιστολής της προς τον Γενικό Διευθυντή της Super League, ζητώντας παράλληλα επίσημη εξήγηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες".

Μάλιστα στον Παναθηναϊκό απορούσαν για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε το συγκεκριμένο αίτημα στη συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα (5/10) με κύριο θέμα συζήτησης το πρόγραμμα από την 7η έως την 15η αγωνιστική και το έκανε μερικές μέρες αργότερα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ εκείνη την εβδομάδα ναι μεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Europa League αλλά παίζει εντός έδρας την Πέμπτη 22/10 φιλοξενώντας την Κράσνονταρ οπότε δεν υπάρχει επιπλέον κούραση με ταξίδι εκτός Ελλάδος. Κάτι ανάλογο δηλαδή με ότι έγινε και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο διεξήχθη την Κυριακή ενώ πάλι η ομάδα της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη είχε υποδεχθεί την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ