ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαφορά με τον Γκαλίτσιο

Διαφορά με τον Γκαλίτσιο

Τα χρήματα που ζητά ο Γιώργος Γκαλίτσιος απέχουν από το ποσό που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και προς το παρόν δεν διαφαίνεται συμφωνία στον ορίζοντα.

Δεν φαίνεται πως θα έχει ευοίωνη κατάληξη η υπόθεση του Γιώργου Γκαλίτσιου για τον Παναθηναϊκό, αφού στην επαφή που διατηρείται ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και στο Λεωνίδα Βόκολο, παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Γκαλίτσιος θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει με υψηλές απολαβές την πολύ καλή παρουσία του στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λόκερεν αξιώνοντας περισσότερα από 300.000 ευρώ, τη στιγμή που το διαθέσιμο μπάτζετ για τη θέση δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το ένα σημείο στο άλλο, αν και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έχει ο Γκαλίτσιος στο προσεχές μέλλον και από τις λύσεις που θα εξετάσουν οι Φύσσας, Βόκολος για το δεξί άκρο της άμυνας.

Στη λίστα των δύο διευθυντικών στελεχών της ΠΑΕ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές από το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα προτείνεται εκ νέου ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Ροντρίγκο Γκάλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ