ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημοσίευμα για τον ακριβό Μπελχαντά

Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner)
Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Γιουνές Μπελχαντά φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ενώ η Λιντς διεκδικεί τον Ματ Ντέρμπισαϊρ.

Έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά, φέρεται να διεκδικεί ο Παναθηναϊκός... Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μαρόκο και την Τουρκία, στο μικροσκόπιο έχει τοποθετηθεί ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, Γιουνές Μπελχαντά.

Ο Γαλλομαροκινός παίκτης ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου, αλλά την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη γαλλική Νις. Στη Γαλλία έκανε μία άκρως παραγωγική σεζόν, έχοντας 36 συμμετοχές με 3 γκολ και 7 ασίστ, όμως το κόστος δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Μπελχαντά έχει τις ικανότητες να κάνει τη διαφορά, όμως η Ντιναμό Κιέβου ψάχνεται για να τον πουλήσει και ο Παναθηναϊκός που δεν έχει τα χρήματα να κλείσει τον Κλωναρίδη, δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες επιτυχίας.

Τα τούρκικα ρεπορτάζ επιμένουν ότι το Τριφύλλι ασχολείται με τον δανεισμό του Μπελχαντά και θα αποδειχθεί εάν η πληροφορία έχει βάση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ

Τον ανταγωνισμό της Λιντς για τον Ματ Ντάρμπισιρ έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις αναφορές των αγγλικών ιστοσελίδων. Ο Άγγλος επιθετικός αποχωρεί από την Ομόνοια και συζητά για την επόμενη ομάδα του, που ωστόσο δεν φαίνεται να είναι το Τριφύλλι.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ