ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημοσίευμα για Ιλίτσεβιτς και Παναθηναϊκό στη Γερμανία

Δημοσίευμα για Ιλίτσεβιτς και Παναθηναϊκό στη Γερμανία
© EPA

Δημοσίευμα στην Γερμανία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 30χρονο Κροάτη εξτρέμ Ίβο Ιλίτσεβιτς ο οποίος είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται αλλά αυτή τη φορά προέρχονται από τη Γερμανία και όχι την Ιταλία όπως συνήθως. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γερμανία το τριφύλλι ενδιαφέρεται για τον Ίβο Ιλίτσεβιτς που έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο. Οι πράσινοι παρακολουθούν τον 30χρονο Κροάτη ο οποίος απέρριψε πρόταση από την Ρωσία και έχει στα χέρια του προτάσεις από την Ισπανία και την Γαλλία και την Ελλάδα με τους Γερμανούς να μιλάνε για τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια πριν λίγες μέρες το όνομα του έπαιξε και για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα. Ο Ιλίτσεβιτς πέρυσι στην τελευταία χρονιά με τη φανέλα του Αμβούργου πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν με 31 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα. Η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης όμως μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και από τη δεξιά πτέρυγα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ