ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημοσιεύματα για συμφωνία του Αλκαράς με τη Λιμπερτάδ

Δημοσιεύματα για συμφωνία του Αλκαράς με τη Λιμπερτάδ

Οι Παραγουανοί δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι ο Αντολίν Αλκαράς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιμπερτάδ για τους επόμενους έξι μήνες, αλλά, απομένει ένας βασικός παράγων της συμφωνίας.

Ο Αντολίν Αλκαράς αρέσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί προτού καν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και τον μάνατζερ του!

Όπως γράφουν στην πατρίδα του, στην Παραγουάη, ο 32χρονος στόπερ έχει καταλήξει σε προφορική συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Λιμπερτάδ, Μανουέλ Μπούρο, για συμβόλαιο έξι μηνών.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συμφώνησαν την Τρίτη (16/6) και απομένει να διευθετήσουν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας τους.

Ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός προορίζεται για αντικαταστάτης του Φαμπιάν Βαλμπουενά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και απέφερε στη Λιμπερτάδ 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Προ ημερών, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Παραγουάης, είχε σχολιάσει το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ, λέγοντας ότι "δεν απορρίπτω την προοπτική καμίας χώρας, πόσο μάλλον της πατρίδας μου. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα, αλλά, θα αξιολογήσω τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ