ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημητρακόπουλος: "Δεν είχε δοθεί άδεια χρήσης"

Δημητρακόπουλος: "Δεν είχε δοθεί άδεια χρήσης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νομικός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε τη δική του εκδοχή για το μηχανάκι που βρέθηκε στο χώρο των επεισοδίων.

Το προηγούμενο Σάββατο (4/3), στη Λεωφόρο Ποσειδώνος ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και η Αστυνομία προχώρησε σε εννιά συλλήψεις, με τους πέντε συλληφθέντες να προσδιορίζονται ως φίλοι του Τριφυλλιού.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ένας από τους κατηγοουμένος μετέβη στον τόπο των επεισοδίων, χρησιμοποιώντας ένα δίκυκλο που ανήκει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το εγκατέλειψε εκεί.

Ο νομικός Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας εκ μέρους της διοίκησης, τόνισε ότι το όχημα χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της ΠΑΕ, δεν είχε δοθεί καμία άδεια για τη χρήση του και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημητρακόπουλου:

"Ο Μ.Ν. που χρησιμοποιεί μηχανάκι ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να λάβει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραχώρησε τη χρήση του άνω δικύκλου για μία μέρα στον Γ.Μ., ο οποίος κατηγορήθηκε για συμμετοχή στα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκόςεπιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της για την εν αγνοία της χρήση του άνω δικύκλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ