ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δήλωσε ικανοποιημένος, ζήτησε εγρήγορση ο Στραματσόνι

Δήλωσε ικανοποιημένος, ζήτησε εγρήγορση ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την απόδοση τους στη νίκη επί της Τσβόλε και τους άφησε ελεύθερους να ξεκουραστούν την Πέμπτη.

Για τα δεδομένα της εποχής, ο Παναθηναϊκός βγάζει στο γήπεδο μεγάλο μέρος της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις και ο Αντρέα Στραματσόνι δεν μπορούσε παρά να εκφράσει την ικανοποίηση του, ενώπιον των ποδοσφαιριστών μετά τη λήξη του φιλικού με την Τσβόλε.

Μιλώντας στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Ιταλός προπονητής δεν στάθηκε τόσο στο σκορ, όσο στη σοβαρότητα και στην εφαρμογή των οδηγιών του. Για αυτό, ανέφερε στους παίκτες ότι είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια και τη διάθεση τους.

Από την άλλη, επεσήμανε πως δεν έχουν καταφέρει τίποτα, οι υποχρεώσεις τους μόλις αρχίζουν και τους ζήτησε να παραμείνουν προσηλωμένοι, να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να μην εφησυχάσουν.

Αναγνωρίζοντας ότι προέρχονται από μία κοπιαστική εβδομάδα, ο Στραματσόνι παραχώρησε ρεπό για την Πέμπτη (21/7) και ανανέωσε το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22/7) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ουσιαστικά, θα επικεντρώσουν στο πρώτο ματς του γ' προκριματικού του Europa League, γνωρίζοντας πλέον και τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι ΑΪΚ Στοκχόλμης - Γιουρόπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ