ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δευτέρα η πρώτη, Τρίτη οι εξετάσεις στον Παναθηναϊκό

Δευτέρα η πρώτη, Τρίτη οι εξετάσεις στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μοναδικό απών τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έχει άδεια μέχρι τις 3 Ιουλίου θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν.

Επιστροφή στα βάσανα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς την Δευτέρα (27/6) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του τριφυλλιού στο "Γ. Καλαφάτης". Οι πράσινοι θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο για την προπόνηση ενώ την Τρίτη (28/6) το πρωί θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα προπονηθούν και πάλι στο "Γ. Καλαφάτης".

Μοναδικός απών αλλά δικαιολογημένα θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος θα έχει άδεια μέχρι τις 3 Ιουλίου και εν συνεχεία θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις των πράσινων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για τις 27 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση στον Παναθηναϊκό.

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-17 μπορεί να απέχει ακόμα, ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του θα βρεθούν… στις επάλξεις από αύριο.

Συγκεκριμένα, στις 6:30μ.μ. έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ενόψει της νέας περιόδου. Δικαιολογημένα απών θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, που έχει άδεια μέχρι τις 3 Ιουλίου λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016.

Από εκεί και πέρα, μεθαύριο το πρωί οι «πράσινοι» θα περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, στον «Φιλοκτήτη», ενώ το απόγευμα θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους αφού την Τετάρτη το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία".

Ας δούμε όμως και ποιοι παίκτες βρίσκονται στο πράσινο ρόστερ και αναμένεται την Δευτέρα να είναι στο "Γ. Καλαφάτης".

Τερματοφύλακες:
Στιλ, Κοτσόλης, Ο. Βλαχοδήμος, Γιαννακόπουλος, Αναγνωστόπουλος

Αμυντικοί:
Μέστο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Μολέντο, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Βέμερ

Μέσοι:
Ζέκα, Αμπέντ, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Στάικος, Εσιέν, Ατζαγκούν

Επιθετικοί:
Λέτο, Κλωναρίδης, Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ

Μένει να δούμε τι θα γίνει με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως οι Εσιέν, Ατζαγκούν, Βέμερ, Αναγνωστόπουλος και Γιαννακόπουλος αλλά και ποιοι εκ των νεαρών επαγγελματιών Ευαγγέλου, Αγγελόπουλος Γ., Μαυρομάτης, Ανδρέου και Χατζηγιοβάννης που θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο θα βρεθούν στην πρώτη της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ