ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δευτέρα απόγευμα το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Δευτέρα απόγευμα το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Δευτέρα (21/5) θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το πρότζεκτ του Athens Alive.

Για την Δευτέρα (21/5) το απόγευμα ορίστηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες τους. Μια συνάντηση με αποκλειστικό θέμα το πρότζεκτ του Athens Alive και η οποία μπορεί να αλλάξει το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρωθυπουργός με την άφιξη του από τη Σόφια έχει βάλει στην ατζέντα του ως μια από τις πρώτες κινήσεις του να συναντηθεί με τον ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ για να συζητήσουν, για δεύτερη φορά από κοντά, για όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Τόσο από πλευράς της Κυβέρνησης όσο και από πλευράς του κονσόρτιουμ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί. Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές και έχουν συζητηθεί αρκετά προβλήματα που βγήκαν στη πορεία.

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που αναμένεται να πέσει επί τάπητος είναι ο συντελεστής δόμησης που θα ισχύσει για το όλο έργο αλλά και η άποψη του κονσόρτιουμ για το ότι το έργο δεν μπορεί να "σπάσει" σε κομμάτια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ